Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Együtt maradnál egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt maradnál egy olyan nővel, aki azt mondta tablettát szed,de teherbeesett, viszont hajlandó volt abortuszra menni?

Figyelt kérdés

Túl komoly nem volt, inkább barátság extrákkal kapcsolatnak mondanám. Viszont biztosrs mondta,hogy fogamzásgátlót szed, így elhagytuk az óvszert. Aztán előállt azzal, hogy terhes, de ő sem érti, hogyan. Azt hittem erre ment ki az egész, behúzott a csőbe. De mikor mondtam, hogy én minden áron abortuszt akarok, és semmiképpen nem fogom elismerni sajátomként a gyereket, beleegyezett az abortuszba, amin már túl is vagyunk.

Szóval lehet,hogy tényleg ártatlan a dologban és tényleg nem szándékosan hagyta ki a tablettát.

Szakítsnál vele végleg, vagy adnál még neki egy esélyt ?

2024. ápr. 10. 16:48
 51/94 anonim ***** válasza:

Nyilván az a tuti, ha a nő odafigyel magára, es ezzel együtt befejezi ilyen pasival...

De a pasinak ia va köze a gyerekhez. Ha bátor szexelni, viselje a következményeket. Semmi se véd 100-osan, terhességtől se, nemi betegségektől se

2024. ápr. 12. 12:04
 52/94 anonim ***** válasza:
62%

Ja hát úgyse tudott volna egész életében bújkálni a felelősség alól. Nálam apám nem fogadta el az apaságot, csináltattak dns tesztet. Ugye kiderült a lánya vagyok. Képes volt évekig feketén dolgozni, ne kelljen gyerektartást fizetni. Majd valamilyen úton módon 18-19 évesen kaptam egyben egy nagyobb összeget gyerektartás fejében. Nem tudom miért, vagy miért pont akkor. De a lényeg, hogy nem lehet elbújni a felelősség alól.

Viszont ha már ilyen csődörrel állunk össze, nekünk nőknek legyen eszünk és védekezzünk. :)

2024. ápr. 12. 12:27
 53/94 A kérdező kommentje:
Milyen felelősségről beszéltek? Kiért kell felelősséget vállalni?
2024. ápr. 12. 15:19
 54/94 anonim ***** válasza:
57%
Elkötteted magad végre?
2024. ápr. 12. 15:31
 55/94 anonim ***** válasza:
93%

53. A gyerekedért kell felelősséget vállalni, mert szórod a vakvilágba a magvaidat.

Majd valamelyik a dugópajtijaid közt, akiket felelőtlenül felcsinálsz, előbb utóbb akad olyan amelyik nem lesz hajlandó abortuszra menni.

2024. ápr. 12. 16:03
 56/94 A kérdező kommentje:
Melyik gyerekemért kell felelősséget vállalni? Meg tudod mondani?
2024. ápr. 12. 17:09
 57/94 anonim ***** válasza:

56. Most komolyan, te Olvasni nem tudsz, vagy szöveget értelmezni?

Le lett írva. Melyik részét nem érted?

Mivel felelőtlenül, védekezés nélkül kefélsz, előbb utóbb fel fogsz csinálni olyan nőt aki nem lesz hajlandó abortuszra menni, hanem megszüli a kölyködet. Na azért.

2024. ápr. 12. 18:25
 58/94 anonim ***** válasza:
0%
Te rohadtul nem érted,hogy attól,hogy ezt megöletted, az elveidről van szó, nem konkrét, élő gyerekről?
2024. ápr. 12. 18:41
 59/94 anonim ***** válasza:
58. Jaj hagyjuk már a hülyeséget. Nem öltek meg senkit, csak műtéttel "kikapartattak" egy kis sejtcsomót. Az még messze nem gyerek.
2024. ápr. 12. 18:54
 60/94 anonim ***** válasza:
0%

Persze, szívhanggal. Ha nagyobb, amkor meg nagyobb sejtcsomo, 2 kilós akár.

De ez teljesen lényegtelen is, mert nem traktor lett volna belőle vagy sült krumpli. És nem is ez a téma, hanem a jellem, hozzáállás, a felelősség általában

2024. ápr. 12. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!