Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Együtt maradnál egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt maradnál egy olyan nővel, aki azt mondta tablettát szed,de teherbeesett, viszont hajlandó volt abortuszra menni?

Figyelt kérdés

Túl komoly nem volt, inkább barátság extrákkal kapcsolatnak mondanám. Viszont biztosrs mondta,hogy fogamzásgátlót szed, így elhagytuk az óvszert. Aztán előállt azzal, hogy terhes, de ő sem érti, hogyan. Azt hittem erre ment ki az egész, behúzott a csőbe. De mikor mondtam, hogy én minden áron abortuszt akarok, és semmiképpen nem fogom elismerni sajátomként a gyereket, beleegyezett az abortuszba, amin már túl is vagyunk.

Szóval lehet,hogy tényleg ártatlan a dologban és tényleg nem szándékosan hagyta ki a tablettát.

Szakítsnál vele végleg, vagy adnál még neki egy esélyt ?

2024. ápr. 10. 16:48
 31/94 anonim ***** válasza:
95%
Ezentúl sem akarsz vele óvszert használni?
2024. ápr. 10. 19:37
 32/94 anonim ***** válasza:
96%

Hát ez elég kitalált történetnek tűnik. A kérdezőnek buta, klisés elképzelései vannak a terhességről és az abortuszról, meg a jogi hátteréről a dolgoknak, ha ilyen hülyeséget leír hogy ő aszonta' hogy nem ismeri el a sajátjaként és ettől úgy megijed a nő hogy abortuszra megy:

"mikor mondtam, hogy én minden áron abortuszt akarok, és semmiképpen nem fogom elismerni sajátomként a gyereket, beleegyezett az abortuszba, amin már túl is vagyunk"

2024. ápr. 10. 19:57
 33/94 A kérdező kommentje:

"Jogi háttér🙉"

Beleegyezett az abortuszba, amin már megtörtént és kész, papolhatod a hülyeségeidet napestig.

Valaki elárulná végre, hogy miért lovagolunk rajta még mindig?

2024. ápr. 10. 20:05
 34/94 anonim ***** válasza:
96%
#33 arra gondoltam, amit amúgy már más is írt, hogy nincs olyan hogy azzal fenyegeted meg a nőt hogy nem ismered el és ettől bárki beijed. Mert megnevez a gyerek apjaként és lesz apasági vizsgálat ha nem ismered el. Olyan nincs hogy nem ismered el és úgy marad az ügy. A 🐵 emoji téged illet.
2024. ápr. 10. 20:11
 35/94 A kérdező kommentje:

Akkor elismétlem magam:

1.Van olyan, hogy nem ismerem el, mert kimegyek külföldre és bottal üthetik a nyomom.

2.Nem volt szükség semmi ilyesmire mert vita nélkül belement az abortuszba. Nem mondta senki,hogy "beijedt", csupán volt esze gondolkodni.

Most már leszállhatunk a már nem is létező gyerek témájáról?

2024. ápr. 10. 20:15
 36/94 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező akarod még b@szni, úgyis, hogy benned van a félsz hátha kib@szott veled? Akkor b@sszad tovább!
2024. ápr. 10. 20:20
 37/94 anonim ***** válasza:
76%
35 annyi érthetetlen indulat és gyűlölet van az írásaidban hogy teljesen egyértelmű hogy egy incel őrjöng valami kitalált szitun...
2024. ápr. 10. 20:20
 38/94 A kérdező kommentje:
Az értetetlenek itt csak ti vagytok, össze-vissza beszéltek és fennakadtatok egy olyan terhességen ami már történelem. Normális válasz még nem érkezett.
2024. ápr. 10. 20:22
 39/94 anonim ***** válasza:
96%

Most írtam, hogy b@sszad tovább!

Ez nem eléggé értelmes válasz?

Más is írta hogyha akarsz vele még szexelni akkor szexelj csak húzz gumit és mégse értetted meg. Gondoltam akkor primitív módon írom, lehet úgy felfogod végre.

Egyébként miről beszélsz, miért egy emberre fogod, hogy fennakadt a viselkedéseden?

Több kommentelő írt neked, nem egyetlenegy.

Hülye vagy?

2024. ápr. 10. 20:25
 40/94 anonim ***** válasza:
85%

Ha felcsinálás helyett összetörsz egy autot, akkor meg az lenne a komoly téma, ami miatt külföldre szöksz 🤣

Remelem, elkaptál legalabb valami jo kis betegseget, ha mar azt hiszed, tuti nem nemibeteg a csaj

2024. ápr. 10. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!