Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet kapcsolatokat lezarni normálisan?
Ne hazudj, eddig ilyesmi szóba se került.
"Egyszerűen bármikor is hiába küzdöttem azért, hogy a másik tisztességes lezarast adjon, nem ment."
Erről van szó. De mégha igazat is állítasz akkor is fennáll, hogy miért nem mondod ki továbbra is, hogy the end van.
Ő nem tehet róla, hogy te jóhiszemű vagy, reménykedsz.
Arról se, hogy beleéled magad, meg arról se, hogy szerinted alap neki kimondania azok után, hogy küzdöttél érte.
Nem kötelező akármennyire sem fair megnyilvánulás részéről.
Vedd észre, hogy hülyére szed, ne csak az érzéseid irányítsanak. Azért van az agyad, eszed, hogy azokra is hagyatkozz és ha mint írtam már kétszer nem érzed jól magad abban a kapcsolatban akkor ne harcolj benne, szakíts te, vagy ne folytasd az ismerkedést.
Fölösleges másokat elővenni, hogy milyen gerinctelen patkányok azért, hogy nem mondják ki, hogy elmúlt a varázs és nem akarják folytatni.
Ha te nehezen szabadulsz ki egy kapcsolatból akkor más nehezen, vagy végképp nem biztos, hogy van elég bátor ahhoz, hogy kitesékeljen az életéből.
Azt is írtad, hogy jó lenne ha nem alázna meg. Mivel aláz meg téged valaki, azzal, hogy megcsal? Az már tényleg féregség.
De ha okot ad neked, hogy azért nem akar veled lenni pl. mert szerinte tapadsz, sietsz, vagy egyszerűen nem érzi ugyanazt az megalázó lenne számodra?
Úgy tűnik bárki bármivel érvel/érvelne akkor is rosszul esne, úgy éreznéd cserben hagyott.
Akkor valószínűleg az lenne a bajod.
Na de az tök normális érzés valahol, kudarc ért, magadban keresed a hibát ha mondd okot, ha csendben marad.
Egyszerűen ha ellaposodik az egész, nem olyan a láng eleve, nem nagyon kíváncsi rád, nem beszélget veled annyit, inkább szexről szól az egész, nem programoztok annyit, nem is találkoztok mert előbbre van más mint te akkor ne várd meg, hogy kitegyen, tedd ki te őt és kész.
27: De hol itt a konfliktus? Csak a saját lelkében lehet.
Ezt írtam a 12-ben.
Nekem semmiféle konfliktust, se egy pici kellemetlenséget nem jelent megmondani, amit érzek/szeretnék, ti. hogy nem szeretném folytatni a kapcsolatot.
De aki olyan éretlen, mint amire példát is írtam, annak ez lehet egy kis kellemetlenség.
Szerintem évről évre romlik ez is. Kezdődött azzal, hogy az emberek már 1-2 évente eldobálják egymást, szakítanak minden ok nélkül vagy a legkisebb nézeteltérésre, új párt keresnek mert "nem érzik a kémiát". Folytatódott a tinderrel, ahol a sokezer lehetséges partner már csak árucikk és aszerint is bánik velük, a kiválasztott pedig egy átmeneti eszköz aki érezze magát "szerencsésnek" hogy kielégítheti. Aztán jött a ghosting, hogy már elköszönni se kell kiszállásnál vagy normális módon lezárni, csak úgy eltünni minden esetben és tiltva a másikat, mintha minimum elmebeteg bántalmazó lenne mindenki más. Aztán mostanra meg már ez a trend látom hogy nem csak kalandokból szívódnak így fel emberek, hanem rendesen kapcsolatokból is. Valahol teljesen logikus, szinte már várom mi lesz a következő, mi lehet ennél is lentebb...
Egyébként jellemtelenség és gerinctelenség kombinációja, ha valaki ekkora féreg és ennyire npc-nek tartja a másik felet, aki egykor nagyon is fontos volt számára, vagy tényleg a párja volt. Dehát ez van, manapság mindenki lecserélhető és eldobható, nyilván már vígan b*sznak azóta egy problémamentesebb személlyel akit még melletted talált sunyiban és letagadva, rólad meg már azt sem tudja a világon vagy. A hülyítés hitegetés meg arra kellett szép lassan adagolja be, véletlen se kérhesd számon közben hogy egy tisztességtelen féreg. Össze vissza hazudoznak az emberek. Egy merő undor a jelenkor, és amivé váltak az emberi "kapcsolatok". És akik a szelektálással jönnek, hát nem tudom. Manapság a legőszintébb, legbecsületesebbnek ható embereknél is simán megeshet hasonló. Annyira kezd általánossá válni ez az egész.
"Te miért teszed magad olyan fiúkkal/férfiakkal, akik szerinted tiszteletlenek veled szemben is, gyengék, taktikázós pöcsök?
Hogyha egyszer döcög az a kapcsolat miért maradsz benne, miért nem mondod ki te, hogy többet nem kérsz belőle?"
Még nem tudja, erről van-e szó.
Ha sehol máshol az életben nem látsz ilyen jellemtelenséget, honnan tudnád, hogy ez az, amíg nem érted meg?
Most a megértés fázisa van.
Én már sok ilyet láttam, de még mindig nem értem.
Egy másik faj, érthetetlen, mert ellentétes az emberi természettel.
"És akik a szelektálással jönnek, hát nem tudom. Manapság a legőszintébb, legbecsületesebbnek ható embereknél is simán megeshet hasonló."
Így van, és ez csak egy ilyen szituban látszik meg, mint ami a kérdésben van. Sehol máshol.
Mert nem mindenki egyenes, ennyi.
Ezen nem kell fennakadni, van, akinek egyszerűbb "lelépni", mint lezárni. Vagyis ő így zárja le.
Tudom, gáz, nekem is lett már így vége kapcsolatnak, nem örültem, de most mit csináljak? Az Ő döntése volt, hogy magyarázat nélkül elhagy, egészségére.
Csak sajnálni tudom az ilyen embert, mert rémes lehet a kommunikációja, és örülök, amiért nem terveztem vele tovább pl házasságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!