Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért nem lehet kapcsolatokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet kapcsolatokat lezarni normálisan?

Figyelt kérdés
Ha nem megy a dolog, miért kell hulyiteni a másikat, hitegetni? Miért nem lehet azt mondani, hogy bocs, én ezt nem akarom, zárjuk le? Egyszerűen bármikor is hiába küzdöttem azért, hogy a másik tisztességes lezarast adjon, nem ment. A csillagot lemaradtak az égről, csak ne kelljen őszintének lenni. Miért van ez?

febr. 25. 20:42
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
Hát eddig nekem ilyen volt hogy kimondások ellenére lehetett tudni hogy az nem ennyi volt. De persze ha elköltözöl tőle, vagy már rég nem találkoztatok és nem is gondolsz rá akkor vége. De ez h aki kimondja hogy vége, az nálam valahogy nem gondolta komolyan.
febr. 26. 08:09
 42/60 anonim ***** válasza:
66%

Őszintén szólva én sem értem, hogy miért szükséges kimondani, hogy vége amikor sugallja tetteivel, szavaival, hogy vége. Sok ember nem tudja egyébként kimondani, mert nem akar a másiknak fájdalmat okozni, nem akarja látni, hogy sír, szomorú. Van olyan is, aki még kötődik a másikhoz és attól tart, hogy visszahúzná, nem tudna szakítani. Nem tuti, hogy azért nem búcsúzik el örökre, mert játszmázik, mocskos szemétláda. Bár ha még az is változhat pozitívan nyugodtan. Talán majd akkor ha őt hagyják el szó nélkül.

Sajnos az emberek nem tökéletesek, nem egyformák.

Nem is értem miért van kikötve, hogy ha le akar lépni valaki akkor szóljon előtte. Olyan mintha te tudnád, hogy az lesz a vég és ha elmondod kapcsolatban többször hát valahol nem is csoda, hogy vége, vagy nem mondja ki, hogy annyi volt. Hogyan lehet kapcsolatba fogni úgy, hogy eleve nem bízol benne meg?

febr. 26. 08:23
 43/60 A kérdező kommentje:
42-hat persze, mindent meg lehet magyarázni, szerintem szó nélkül létezni akkor is tisztességtelen. Nem a másik miatt, magad miatt kell tisztességesen lenni
febr. 26. 08:27
 44/60 anonim ***** válasza:

Nem kell, csak illene!

Nem mindenki olyan erős, nem mindenki kap egyforma nevelést, nem mindenki tartja fontosnak azt, hogy kijelentse neked, hogy byebye. Te nem kötelezhetsz rá senkit még ígéret formájában sem.

Te miért teszed magad olyan fiúkkal/férfiakkal, akik szerinted tiszteletlenek veled szemben is, gyengék, taktikázós pöcsök?

Hogyha egyszer döcög az a kapcsolat miért maradsz benne, miért nem mondod ki te, hogy többet nem kérsz belőle?

Szeretsz harcolni, nem feladni, foggal-körömmel kapaszkodni? Az nem a másik hibája.

Egyszerűen ha boldogtalan vagy, elégedetlen vagy és hiába mondod el EGYSZER, hogy jó lenne mást bedobni fölösleges akkor tedd ki te és kész!

Ne az exeid érdekeljenek, hogy miért nem nyögték be, hogy bocsi elég volt belőled.

Mellesleg még mindig nem értem miért kell arról beszélni kapcsolat elején/közben, hogy ha bemondja az unalmast tudassa veled mindenképp.

Nem is bízol benne, a kapcsolat erejében. Kár igazából veled kapcsolatba lépni ha így állsz hozzá és lehet azért vége.

febr. 26. 08:39
 45/60 anonim ***** válasza:
9%
#42 Így van, nem vagyunk egyformák. Valakinek van gerince, valakinek meg nincs.
febr. 26. 08:39
 46/60 A kérdező kommentje:
44-jajj, persze, én vagyok a hibás a másik gerinctelensege miatt is, hagyjuk már! Nem ismerem a másikat, élesben derül ki, hogy ki milyen.
febr. 26. 08:43
 47/60 anonim ***** válasza:

Most tegyük fel kimondj, hogy vége és aztán mégis felkeres, tartani akarja veled a kapcsolatot, barátkozni akar, talonban tart. Az jobban esne?

Nem igaz, hogy nem fejezi ki ismerkedés alatt/kapcsolatban, hogy nem gondolja veled komolyan. Nem veszed észre, reménykedsz.

Néha a szavak nem szükségesek.

Pl. elmondja neked naponta, hogy szeret téged, veled tervez és mégse úgy cselekszik.

Vagy nem mondja csak nagyon néha, egyáltalán és mégis érzed, hogy szeret, támogat bármiben.

Persze jobb ha kimondja, kimutatja, de nem mindenki meri, tudja kimondani, idő kell neki hozzá, vagy szerinte az, hogy bebizonyítsa ezerszer többet ér.

Igen, tiszteletlenség, ez igaz, de akkor is hiába várod el bárkitől, hogy üljön le veled és szakítson szemtől szemben.

Írtam ha nem érzed magad boldognak, seohgyse kedvező az a kapcsolat akkor mondd ki te.

Nem kell a másikat megvárni.

Igazság szerint ha te olyan személlyel vagy, aki hasonlóan gondolkodik mint te az magától mondja, hogy ha ki akar lépni bármelyikőtök akkor szóljon előtte, vagy mondani se kell neki, mert tudja, hogy az való.

De akkor se mindenki van olyan bátor, erős, tisztességes, hogy a szemedbe mondja.

Te kimered mondani, hogy vége???

febr. 26. 08:55
 48/60 A kérdező kommentje:
Én ki mertem mondani eddig mindig.
febr. 26. 09:11
 49/60 anonim ***** válasza:

Ezek alapján nem. Akkor nem értem miért más kizárólag gerinctelen, tisztességtelen.

Te is az vagy, vagy mindannyian gyengék, bátortalanak.

Másokat "lincselsz meg" pedig te se vagy sokkal különb tőlük, sőt lehet tök egyformák vagytok.

Lehet az a másik simán arra vár amire te: hogy, te jelentsd ki neki, hogy finito.

Ha te tisztességes vagy, akkor más miért nem az???

Vagy ha te neked nincs merszed pontot tenni a kapcsolat végére másoknak ugyanúgy miért nem lehet???

Gondolkodj el inkább önmagadon miért nem vetsz véget az egésznek te és csak aztán szedd elő az exeid.

febr. 26. 09:12
 50/60 A kérdező kommentje:
"Most tegyük fel kimondj, hogy vége és aztán mégis felkeres, tartani akarja veled a kapcsolatot, barátkozni akar, talonban tart. Az jobban esne?"-no way, nálam ez nem opció.
febr. 26. 09:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!