Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet kapcsolatokat lezarni normálisan?
Figyelt kérdés
Ha nem megy a dolog, miért kell hulyiteni a másikat, hitegetni? Miért nem lehet azt mondani, hogy bocs, én ezt nem akarom, zárjuk le? Egyszerűen bármikor is hiába küzdöttem azért, hogy a másik tisztességes lezarast adjon, nem ment. A csillagot lemaradtak az égről, csak ne kelljen őszintének lenni. Miért van ez?febr. 25. 20:42
21/60 anonim válasza:
20: A te kedves párod is ezen a szinten van.
Ezért nem szól semmit.
22/60 anonim válasza:
21 Szerintem gyakoribb hogy direkt nem szól, jólesik neki hogy rajta pörögsz. Engem pl idegesít ha valakinek miattam rossz, de hidd el sok embert ez feltölt.
23/60 anonim válasza:
22: Az meg egy súlyos személyiségzavar - mint már írtam.
Szadizmus ez konkrétan, a nárcisztikus és antiszociális személyiségzavarnak biztosan része a szadizmus.
24/60 A kérdező kommentje:
23-fpleg úgy, hogy többször is említettem, hogy a bizonytalanságot rosszul viselem
De igazatok van, ez tényleg szadista dolog.
febr. 25. 21:29
25/60 anonim válasza:
Van aki jateknak tekinti van aki harcnak. Lehet donteni.
26/60 anonim válasza:
25 Elég béna egy játék. Ismerek olyat aki ezeken kívül más játékot nem is szeret. Csak ez a harci bizbasz kell neki, amúgy mély depresszióba zuhan ha ez nincs meg az életében. Ott a sok dolog amiben kiteljesedhetne, és nem, csak ez kell neki, semmi máshoz nincs önbizalma csak ehhez hogy másokon élősködjön.
27/60 A kérdező kommentje:
Én azt sejtem, hogy ez inkább gyávaság és a konfliktustol való beteges menekülés.
febr. 26. 05:25
28/60 anonim válasza:
Olyan is van aki nem szereti a konfliktusokat
29/60 A kérdező kommentje:
28-szerintem alapvetően senki sem szereti azokat. De egy felnőtt ember nem menekül ki minden konfliktusbol, hanem szembe mer nézni vele.
febr. 26. 06:21
30/60 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformák. Az ember ráadásul változik, az élet sem mindig egyszerű. Szóval sok oka lehet. Én ahogy öregszem egyre inkább nem akarok konfliktusokat. Ha valaki nem érti amit akarok, akkor nem feltétlen akarom neki elmagyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!