Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért nem lehet kapcsolatokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet kapcsolatokat lezarni normálisan?

Figyelt kérdés
Ha nem megy a dolog, miért kell hulyiteni a másikat, hitegetni? Miért nem lehet azt mondani, hogy bocs, én ezt nem akarom, zárjuk le? Egyszerűen bármikor is hiába küzdöttem azért, hogy a másik tisztességes lezarast adjon, nem ment. A csillagot lemaradtak az égről, csak ne kelljen őszintének lenni. Miért van ez?

febr. 25. 20:42
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
63%

"vannak jelek", "Miért kell a szádba rágni"

Tudod az emberek igen jelentős része (100%-a) nem gondolatolvasó, így aztán kicsit nehéz kitalálni, főleg üzenetben vagy telefonon keresztül, hogy akar-e szintet lépni vagy sem. Szerintem ez a tiszteletnyilvánításnak a legminimálisabb megnyilvánulása, hogy valakinek nem rabolod az idejét, ráadasul úgy, hogy egy néhány szavas üzenet lenne az egész.

febr. 25. 21:13
 12/60 anonim ***** válasza:

Urban legend: Pesten elvittek egy 5 éves gyereket a pszichológushoz, mert ment a falnak dőlve és morgott. Sokszor.

Bement, összeismerkedtek. Kérdezi a pszichológus:

- A szüleid azt mondták, nekidőlsz a falnak és morogsz és mész. Mit csinálsz?

- Metrósat játszom.

--

Ha ma már az is egy külön szakma, hogy valakivel, akit szeretünk, szóba álljunk, akkor mire lehet számítani egy normál esetben maximum minimálisan (!) kellemetlen érzés kezelésébe belebicsaklott lélektől?...

febr. 25. 21:14
 13/60 anonim ***** válasza:
69%

"Próbáltam már többször, hogy megkerem a másikat, hogy ne jatszadozzon velem, hogy legyünk őszinték egymáshoz, hiába. Talán még jobban csinálják."

Kérdező, ezt sajnos annyira de annyira átérzem...

Szerintem ezzel a fajta bizalommal manapság nagyon vigyázni kell, tényleg a legtöbb ember olyan mintha vérszemet kapna ha túl sokat adsz neki, mint a jó dolgában megvesző kutya. És akkor feljogosítva érzi magát a stiklikre, amit aztán vagy benyelsz és egyre rosszabb lesz, vagy kivágod, de utóbbi is baromi fájdalmas döntés. Szóval sajnos ezt így nem nagyon lehet manapság már, nagyon megváltozott az emberi hozzáállás egymás felé. Szerencsére vannak még ritka emberek akiknél ez működik, ez a fajta kölcsönösség. Próbáld őket keresni, és akiben ezt felismered, ott talán csökkenthető sőt talán még el is hagyható ez a fajta játszma. És akkor egyikőtök se manipulálja a másikat, vagy épp húzza le, hanem egymást töltitek fel kölcsönösen szeretettel. Sajnos én úgy tapasztaltam hogy ez nagyon ritka manapság... Viszont szerencsére még mindig létezik. Kicsit javaslom a radarodon csiszolj, és próbálj hasonló embereket bevonzani, akik úgy állnak ehhez az egész párkapcsolati témához mint te magad.

febr. 25. 21:14
 14/60 anonim ***** válasza:
1,3: Ez egy súlyos személyiségzavar. Szörnyű, hogy ennyire sokaknak van már... ://
febr. 25. 21:15
 15/60 A kérdező kommentje:

12-nem világos, hogy mit akarsz ezzel mondani.

11-teljesen egyetértek! Itt egy kb 2 hónapos kapcsolatról van szó. Ha rá is kérdeznék, biztos jönne a vetítés, hogy jajj, de perszehogy, aztán ugyanúgy nem keresne. Le is töröltem a csevegő programot a telorol, nem várok én senkire.

febr. 25. 21:16
 16/60 anonim ***** válasza:
6: Nyugi, nekem is érthetetlen, de van ilyen, ez egy másik faj... ://
febr. 25. 21:17
 17/60 anonim ***** válasza:

"12-nem világos, hogy mit akarsz ezzel mondani."

Kérdezz!

Milyen infó hiányzik?

febr. 25. 21:18
 18/60 A kérdező kommentje:
12,17-"Ha ma már az is egy külön szakma, hogy valakivel, akit szeretünk, szóba álljunk, akkor mire lehet számítani egy normál esetben maximum minimálisan (!) kellemetlen érzés kezelésébe belebicsaklott lélektől?"-ezt mire érted?
febr. 25. 21:20
 19/60 anonim ***** válasza:
100%

18: A kisfiú szüleinek a szintjén van a legtöbb ember már...

Nem képesek szóba állni még a saját gyerekükkel sem, hanem keresnek és megfizetnek valakit, hogy tegye ezt meg helyettük, mert ők képtelenek rá.

Képtelenek megkérdezni, hogy vagy, illetve hogy mit csinálsz...

febr. 25. 21:22
 20/60 A kérdező kommentje:
19-igen, értem,de hogy jön ez most ide?
febr. 25. 21:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!