Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért nem lehet kapcsolatokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet kapcsolatokat lezarni normálisan?

Figyelt kérdés
Ha nem megy a dolog, miért kell hulyiteni a másikat, hitegetni? Miért nem lehet azt mondani, hogy bocs, én ezt nem akarom, zárjuk le? Egyszerűen bármikor is hiába küzdöttem azért, hogy a másik tisztességes lezarast adjon, nem ment. A csillagot lemaradtak az égről, csak ne kelljen őszintének lenni. Miért van ez?

2024. febr. 25. 20:42
1 2 3 4 5 6
 31/60 A kérdező kommentje:
30-de ha nem kommunikálod, miből értené? Legyenek az emberek gondolatolvasok?
2024. febr. 26. 06:29
 32/60 anonim ***** válasza:
Mit J a kiprovokált veszekedés? Akkor tudtad, hogy az?
2024. febr. 26. 07:23
 33/60 A kérdező kommentje:
Kiprovokalt: tudja, hogy megsertodtem, amiért elhalasztotta a találkozót, így már nincs is kedve jönni. Éreztem, de küzdöttem, hogy helyreálljon a dolog köztünk.
2024. febr. 26. 07:25
 34/60 anonim ***** válasza:
Velem 2-szer zártak le kapcsolatot, mindkétszer megjelent az illető a semmiből hogy folytassuk. Ennyit a lezárásokról.
2024. febr. 26. 07:31
 35/60 A kérdező kommentje:
34-na igen, ami nincs lezarva, azt ugye elméletileg lehetne folytatni. Gondolom ellátottak te is.
2024. febr. 26. 07:35
 36/60 anonim ***** válasza:
Hányszor halasztotta el a találkozót?
2024. febr. 26. 07:51
 37/60 anonim ***** válasza:
Ami le van zárva, azt pláne, mert aki nagyon hangoztatja a lezárást az csak manipulál vagy azt se tudja mit akar. Beszélgetni őszintén az okokról azt mondjuk érdemes, de ebben a lezárás dologban nem hiszek. Kicsit olyan mint a tiltjuk feloldjuk stb, ilyen óvodás dolog mintha a lélek meg a szív marhára döntésektől függene. Nem, nem attól függ, mi csak szemlélni tudjuk mi történik és megérteni hogyan működünk.
2024. febr. 26. 07:53
 38/60 A kérdező kommentje:
36-ezt a konkrétat most egyszer akarta. Korábban is volt rá példa, de ott érthető volt.
2024. febr. 26. 07:54
 39/60 A kérdező kommentje:
37-miert, te nem szoktad kimondása, hogy akkor innentől nem vagyunk egy pár, csak úgy mindenki megy a dolgara? Nekem ez fura, akkor hogy számítasz? Sehogy?
2024. febr. 26. 07:56
 40/60 anonim ***** válasza:
Most miért nem volt érthető, nem adott rá indokot?
2024. febr. 26. 07:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!