Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki visszament így az exéhez?
A többit már rövidítve, mert mindjárt vége a szünetemnek:
Már nem mindennap gondolok rá. A mostani párkapcsolatomban az okoz nehézséget, hogy nem tudom úgy szeretni, ahogy őt szerettem, pedig ő egy biztos pont az életemben. Sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok mellette, de nincs meg az az érzés, ami előtte volt.
Ilyen az emberi psziché egyébként. Mármint ha nincs senki új aki megfogna érzelmileg, akkor rögtön szebbnek, jobbnak látod az exedet, mint amikor benne voltál vele a kapcsolatban.
Azon kellene elgondolkodni hogy miért szakítottatok?
Valami oka csak volt hogy nem működött köztetek a kapcsolat?
Ha az alapprobléma nem lett "kijavítva", akkor ha újra összejönnétek, megint megjelennének azok a problémák ami miatt szétmentetek. Kivéve ha csak azért történt a szakítás mert az egyik félnek egyetem/munka miatt messzire kellett költözni (nem volt összeveszés).
Az emberi psziché olyan, hogy az ember inkább visszavágyik a megszokott, ismerős helyzetekbe, helyekre, emberekhez, mert az egy biztos közeg, azt látja biztonságosnak. Az új, az ismeretlen mindig macerásabb, félelmet keltő.
Sokkal könnyebb visszaszaladni az exhez (HA ő is vevő rá), mint időt, energiát beletenni egy számunkra ismeretlen ember megismerésébe.
Én is hittem már azt hogy "soha senkit nem fogok úgy szeretni, mint Őt stb.", de ha pl. a másik fél nem vevő rá hogy visszamenj hozzá, vagy ne adj úristen meghalna (ne történjen ilyen), akkor képes lennél túllépni rajta, mert rávisz a kényszer.
Csak valamiért még "nyitva hagyták neked a kiskaput", tudod hogy van esélyed visszamenni, ezért érezheted úgy hogy soha senki nem lesz olyan mint ő, vissza lehet táncolni (mert ez a könnyebb megoldás).
Nekem aki a legjobb barátom, munkatársam, szerelmem mindenem volt egy személyben...... ő már az utánam következő többedik nővel hiteti el hogy lelki társak/ikerlángok, soha senkivel nem lesz olyan kapcsolódás mint vele..... de ezek a nők sem tartanak tovább 1-2 évnél (legalább tudom hogy nem velem volt a baj).
Igen, az előző kapcsolatomban többször is szakitottunk. Végül nem maradtunk együtt.
A mostanival egyszer még ismerkedéskor nem tisztáztunk előre egy helyzetet, aminek nagyon csúnya vége lett. Én zártam le akkor, és én kerestem fel 5 hónap után, mert nagyon hiányzott. Azóta együtt vagyunk, már a férjem, a kisbabánkat várjuk.
"Ez a ha egyszer nem működött akkor már nem is fog dolog szerintem butaság."
Ebben 10000%-ig biztos vagyok hogy butaság, ezért nem is reagálok azokra a válaszokra. Nem azért, hogy nyugtassam magam hogy na majd lehet hogy lesz valami a jövőben, hanem azért, mert én is sok példát láttam már. 2 normális ember ha újra megtalálja egymást lehet egy jó kapcsolat belőle újra
Akkor gyere vele össze megint
Som boldogságot
Kövi kérdés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!