Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rövid ideig jártam egy sráccal, majd picit később visszament exéhez velem viszont csak szexet akar, kiben van a hiba?
Ő akármikor félrejárhat dugni de egy nő meg hordjon erényövet? Na az ilyet elzavarnám a francba !
"Azt mondta exe biztosabb pont mert ő biztos nem megy félre"
Ezzel most finoman leribancozott?
Ha más nem, ekkor küldtem volna el az anyjába.
Nem benned van a hiba, van egy ilyen típus aki csak dugni akar, szerintem az a csaj sem lesz boldog mellette, mert ezek alapján őt is csalni fogja rendesen, vér nem válik vízzé.
Ez a fajta keresni szokott egy birkát aki bele van zúgva még akkor is ha lese sz@rja a lányt, csak arra jó neki hogy mossa a sz@ros gatyáját, meg főzzön valaki.
Kerüld el az ilyet.
már miért használná ki?
vagy a kérdezőt le kell kötözni,hogy meg tudja dugni?
a válasz meg az-ha két azonos kaliberű csajról van szó-hogy a régi már be van járatva,jobban ismeri,bevált,működik is,ezért felesleges lecserélni.
Fúj, de UNDORÍTÓ ez a srác. Sajnos volt szerencsém egy viszonylag hasonlóhoz. Az ilyenek gerinctelen kis férgek. Az ilyen alázással keltenek "hatalmat", mert máshogy nem tudnak. Most gondolj bele... Ő épp mocskosul viselkedik, de ti (te + a másik csaj) mit csináltok? A barátnője kétségbeesetten próbálja fenntartani a dúló láwot, képeket pakolászik ki, közben a "kapcsolata" már messziről bűzlik, olyan szinten rohad, te pedig azon kattogsz, hogy miért csak szexre kellesz neki, és biztos benned van a hiba, hogy ŐFELSÉGE nem igényel tőled többet, és még r*bancnak is minősít burkoltan.
Nagy gratula mindkettőtöknek! :D
Legyen már legalább neked eszed (reméljük, hogy a másik csajnak is megjön valamikor az esze), és sz*rd le!
Az ilyen p*cs megérdemelné, hogy örökre egyedül maradjon!!!
Sry az indulatos válaszért, de érzékeny ez a téma. Kérlek szépen, legyen eszed, és ne magadat hibáztasd azért, mert a másik féreg! :)
Ezen agyalsz? Hagyd a francba. Egy ilyen srác kell neked, aki 1) Simán félredug 2)Bevallja, hogy csak erre vagy jó neki???
Nem éri meg az energiát, anyukám!
De egyébként az elsőnek van igaza, azon felül hogy nem kéne téged le pics@zni :)
Az a legfontosabb hogy az a csaj tényleg nem az exe, csak neked adja ezt be, a másik csaj nem tud rólad, se senki másról.
Neki az a célja hogy szépen csendben mindenkit kihasználjon, de persze őt mindenki szeresse és hozzá mindenki hű legyen.
Jól tetted.
2es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!