Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha bántátok már meg hogy elküldtetek valakit idő előtt (udvarlás során, nem szakítás! ), mi volt az, amikor rájöttetek hogy hiba volt, ha volt ilyen, akár évekkel később is?
Baráti találkozásnak gondoltam egy régi ismerőssel azt a programot amit megbeszéltünk. Hát ő randinak vette... Ami még annyira nem is lett volna probléma, de miután hazaértem, jött az sms, hogy szerelmes belém. Egy hét után "mentünk szét" (bár csak ő szerinte voltunk kapcsolatban) csúnya veszekedéssel az ő részéről, mivel én nem akartam tovább folytatni.
Később megtudtam róla hogy külföldre költözött, és nem veti meg a kábszert sem. Szóval nem bántam meg, jobb mintha ezek egy kapcsolatban derültek volna ki.
Én a mostani páromat még általános iskolában ismertem meg. Mikor megláttam rögtön tudtam, hogy köztünk lesz valami. elteltek az évek. 7es voltam, mikor randira hívott, de féltem a szerelemtől és leráztam, pedig eléggé tepert. Aztán ő elment gimibe, néha találkoztunk, de csak köszöntünk egymásnak az utcán...aztán énis elmentem vidékre tanulni és nem igazán ismertük már meg egymást az utcán sem...
2011-ben azonban többször is egymásba akadtunk...de tavasszal még volt barátnője. ..és így továbbáltam.
Aztán nyár augusztus elején találkoztunk, akkor láttam rajta, hogy eléggé megnézett és széles vigyorral köszönött. Örültem neki.
A hónap végén pedig egy baráti társaságban voltunk és hazakisért, aztán megint és megint aztán hazavitt kocsival, stb... és így egyre többet dumáltunk és dumáltunk és dumáltunk :D na de a lényeg, hogy összejöttünk.:) És én tudom, hogy ő az igazi. :))
Eddig s*ggfejekkel volt szerencsém, de tapasztalatszerzésre jók voltak :P :D de most itt van ő, és azthiszem ő érdemes lenne arra, hogy igent- mondjak ha arra kerülne a sor. :)))
jajj de jó volt ezt így leírni :DDDD remélem tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!