Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után hogyan tovább? Hol lehet mást találni? Merre kellene keresgélnem?
Budapest, a főváros... Rengeteg korombeli lány van -elvileg-, és ha mondjuk csak minden 5. szingli, akkor is rég találnom kellett volna valakit magamnak :/ nemrég szakítottam a barátnőmmel, ő már túllépett és úgy gondolom, nekem is ideje lenne. Iskolában szinte mindenki foglalt, aki nem, annak nem vagyok esete/ő nem az esetem. Mielőtt bárki mondja hogy ronda vagyok, nem kezdeményezek, nem vagyok pasis- mindenki szerint jól nézek ki, a volt barátnőm odavolt értem (megjegyezném, én nem nagyon szeretem a testem, de másoknak bejön)és igenis kezdeményezek, ha úgy érzem hogy biztos engedi a lány. Bulikba mondjuk nem járok, de oda nem is csajozni/pasizni jár az ember, hanem 90%-ban jól érezni magát és max alkalmi partnert felszedni. De nekem nem ez kell. Hogy lehet hogy nincs egy átlagosan kinéző/szép lány sem, aki szabad lenne, Bp-i lenne és egyáltalán érdekelném? :/ Merthogy statisztikailag igenis akadnak ilyenek, csak mégis merre? Hol?
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!