Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek korai a randizas? (1 hettel szakitas utan)
Van egy lany aki tetszik es jarnek vele.. Sajna van tobb gond is ezzel:
1. mas varosban lakunk es csak hetvegen tudnek vele talalkozni+vakaciok.
2. a baratjaval kb 1 hete szakitott( 2 hetet jartak).
Szombati bulin megprobaltam megcsokolni, de nem engedte... Elmondtam neki h mit gondolok rola es abba maradtunk, h megbeszeljuk...Kb 2 ora mulva megkerdezte,h nem megyunk-e setalni. (Egybol belementem :D). Majd hosszasan elbeszelgettunk es megvolt az 1. csok (ami tetszett, mert viszonylag o kezdemenyezett).. Tudom h bejottem neki, meg a baratjai is "biztatjak" h jojjon ossze velem, de nem tom miert, en ugy erzem h nem akar tolem semmi.
Ez azert van, mert meg most szakitottak es korainak tartja, vagy azert mert tenleg nem akar semmit tolem?
Tippek-, tanacsok-, tapasztalat erdekel leginkabb?
Elor is koszonom a com-t.
Kicsit talán korai, mondjuk két hét járás az egy nagy semmi. Gondolom azért szakítottak, mert mégsem akart komoly kapcsolatot.
Egyébként nekem ez ugrott be a kérdésedről:
"A te apukád kinél is bankol?" :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!