Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől változhatott meg ennyire? Mit csináljak most?
Van egy srác akivel több mint 1 éve elég furcsa viszonyban vagyunk. Én nagyon szerelmes voltam belé,szerintem ő ezzel tisztába volt.
( ő nem érzett irántam semmit a testi vonzalmon kívül ) Mindíg én kerestem őt,én voltam a kezdeményező fél. Kapcsolatba nem kezdtünk,néha együtt voltunk,sokat találkozgattunk,stb. Aztán nyáron volt kihagyás. Kiszerettem belőle,jártam egy másik sráccal,aki a haverja volt,tehát ugyanabból a társaságból( azóta megint szingli vagyok ) Az elmúlt 2 hónapban pedig elkezdett keresni a srác. Mintha kicserélték volna. Teljesen másképp viszonyul hozzám. Figyelmes,ő keres,kedveskedik apróságokkal ha találkozunk,én vagyok az irányító a ,,kapcsolatban,,. Nem értem mi történhetett vele,velünk. Lehetséges,hogy mostanra kezd irántam érezni valamit ? Ő amúgy az a tipikus nem mutatom ki az érzelmeimet mert Casanova vagyok fajta. Ezért is lep meg a viselkedése. Azért fontos ez a kérdés nekem,mert én már tényleg nem szeretem...és nem szeretném ha ő ugyanazt élné meg mint én 1 éve. Részemről már csak fizikális a vonzalom,nem érzelmi. Szerintetek ?
Szerintem, csak rákattant hogy észrevette, hogy már nem érdekled és bántja a büszkeségét. Persze ez nem biztos, lehet hogy őszinték az érzelmei, de inkább vigyázz vele, nem biztos, hogy jó lenne ha mégis meggondolnád magad.
Ha ő meg tényleg az a Casanova fajta, ne aggódj miatta, hamar túlteszi magát rajta, csak nem biztasd egy ideig talán kerülhetnéd egy kicsit, amíg átkattan másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!