Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi történhet? Miért írt ma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történhet? Miért írt ma személyes levelet, változhatott-e valami?

Figyelt kérdés
Egy lány, aki kikosarazottn (állítólag találkozgatott valakivel...), majd leveleztünk két hónapig, két hónapja azt írta, hogy ne írjak neki többet. Azóta sokszor kért segítséget (egyetem...), én is ajánlottam neki, sokat vagyunk együtt, beszélgetünk... De a levelezésnek lőttek (kivéve suliügyben). Viszont ma egy abszolút nem sulis levelet kaptam tőle, teljesen személyeset. Ezt mire véljem? Mit jelenthet ez?
2009. ápr. 14. 00:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
attol függ mit irt a levélben?! ... :O
2009. ápr. 14. 00:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Hogy gondolkodott az életén, rájött, hogy "néz csak nem lát", és, hogy erőt kapott... És reméli, hogy én is ettől. Nagyon szeretem, persze, örülök, ha boldog...
2009. ápr. 14. 00:47
 3/4 anonim ***** válasza:
75%
igy nem nagyon ertem ezt a levelet, annak alapjan amit irt neked lehet, hogy mar talalt vki mast es tanult a helyzetbol...bocs ha nem volt jo a valaszom csak tenyleg nem ertem ezt a levelet...
2009. ápr. 14. 00:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ez biztatás volt hogy lépj valamit, talán tart egy kicsit attol hogy te már letettél róla, ezért kicsit burkoltan fogalmazott. Én azért óvatosan lennék, válaszolhatnál neki valami hasonló kétes értelmü dologgal, hátha csak kell az egójának. Nem lepődöm már meg semmin se, de te ismered.

Én vmi olyat írnék neki vissza hogy "az erőm sose ment el, de mégis mit látsz?"

2009. ápr. 14. 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!