Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék lányokkal találkozni, ismerkedni? Aki ismeri Debrecent, konkrét helyet is írhat itt a városban.
26 éves fiú vagyok. Még sosem volt barátnőm, mert nagyon félénk vagyok, eddig sosem mertem kezdeményezni lányoknál. Még futó kalandom, vagy ilyesmim sem volt. Pedig amúgy teljesen átlagos vagyok, nem vagyok nagyon csúnya, csak nincs önbizalmam. Próbáltam a netes ismerkedést, de semmire sem jutottam. Úgy döntöttem össze kell szednem magam, és élőben próbálkoznom. Csak az a probléma, hogy nincsenek lány ismerőseim, és nem járok olyan helyekre, ahol lányok vannak, így nincs is akinél próbálkozhatnék.
Ismeretlenül odamenni valakihez az utcán vagy valahol nem akarok, mert abból nem lenne semmi, nem is tudnék mit mondani. Szórakozó helyekre, bulizni sem szeretnék menni, nagyon nem az én világom, nem tudnék ilyen helyen ismerkedni. Inkább először lány ismerősöket szeretnék szerezni. Aztán ha valaki megtetszik, összeszedném a bátorságom, és próbálkoznék nála.
Szóval hova járjak, ahol lányokat ismerhetek meg? Vagy ajánlhattok valamilyen tevékenységet, hobbit, aminek végzése közben ismerkedhetek. Debreceni vagyok, ha valaki ismeri a várost, konkrét helyet is írhat. Vagy ha valaki a környékről ismerkedni szeretne velem, olyan is írhat :)
Inkább valami olyan hely vagy tevékenység kellene, ami közben természetes, hogy megismerkedek emberekkel, ha nem is társkeresés céljából. Aztán ha megtetszik egy lány, akit megismertem, akkor elhívnám randizni vagy valami. Az egyetem környékén jó hogy vannak lányok, de ez egyáltalán nem lenne más, mintha az utcán szólítanék le egy idegent, így nem lehet ismerkedni. A koripálya egy fokkal jobb, de ott sem tudom, hogy hogyan lehetne ismerkedni, nem biztos hogy örülne neki valaki is ha csak úgy idegenként leszólítanám. Meg gondolom senki nem egyedül megy oda. De azért köszi az ötletet, jelöltem hasznosként, még az is lehet, hogy kipróbálom. Csak tényleg nem tudom, hogy hogyan ismerkedjek ott, mit mondjak, mikor leszólítok valakit. Korizni sem tudok egyáltalán, de ez a legkisebb probléma, meg lehet tanulni.
Tényleg lányok, valakinek nem lenne kedve megtanítani? :)
Lány ismerősöket nem tudom hol tudsz szerezni, de ha valakit el akarsz hívni, a biliárdot ajánlom. Olcsó és megismeritek egymást.
Bulikat, szórakozóhelyeket ajánlom, sok lány van, bármelyikhez odamehetsz, maximum elutasít.
Hobbi pedig talán a fotózás, ez viszont elég drága, és ismerettséget kell gyűteni, aztán a rendezvényen a lányok mindig a fotóshoz mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!