Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátoktanácsot adni, mit csináljak ha nem merek ismerkedni srácokkal, félek a csalódástól, hogy nem lesz majd miről beszélnünk és ezért találkozni sem merek velük vélek, hogy beégek valamiért?
Nem kell félned!
Vannak még normális emberek is. És nem hiszem, hogy nem lesz közös témátok. Jön az magától. Ha meg nem, hát ott vannak a többiek.
Szerintem a normális fiúkat ez nem zavarja.
Nekem még vonzó is lennél:)
Ez csak az első beszélgetéseknél lesz így...
jaja.. 2-3tali után feloldódsz. az hogy lesz-e téma vagy valami az más kérdés. de sokkal beszédesebb leszel. no para.
tanácsot nem tudok adni. légy őszinte és add önmagad. és majd valaki felfigyel rád. csak ne halaszd el a jeleket..:)
Az internetes párkeresőknek egy előnye van, le lehet fixálni, mit akar az ember a másiktól. Másrészről a beégés... figyelj a helyesírásra interneten, jah és nyelvtanórán is.
3. Egy beszélgetés két dolgon múlik: A téma érdekel jobban vagy a másik személy (bármilyen hülye is legyen, és akivel soha nem lesz közös témád...).
Merj kezdeni!!!
"Szia. Hogy vagy? Mi van veled? Láttam az új "valamidet"-nagyon tetszik... stb. Te is szereted ezt? Húú... tényleg?! Én megőrülök érte. Lenne kedved együtt nézni NÁLAM? :) :P
Remélem, több nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!