Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék találkozni, ismerkedni dark-goth lányokkal?
Figyelt kérdés
Normális válaszokat várok! Nem Babi néni, nem bikicsunáj, nem medvedisznóember, és nem vagyok terhes! :P
Mellesle szövetséges stílusból vagyok.
2011. ápr. 22. 13:54
1/16 anonim válasza:
Gondolom ilyen Dark-goth koncerteken hemzsegnek az ilyen lányok.
2/16 anonim válasza:
Ha te si ilyen stílusú vagy, akkor miért nem tudod? Na mindegy. Szinte minden nagyobb városban vannak ilyen típusú helyek egyébként. Nem tudom, hová valósi vagy, de nálunk Győrben az Iparoskörben és a Shadowban vannak ilyen típusú csajok.
3/16 anonim válasza:
Vagy menj el idén Metálfesztiválra. Na, ott hemzsegnek. :)
4/16 anonim válasza:
Szövetséges?:O
Éljenek a tengelyhatalmak!!!:D
5/16 anonim válasza:
goth-okkal én is ismerkednék, olyan szexik:DDDD
6/16 anonim válasza:
Ja tavaly rengeteg ilyen goth leány volt a metalfesten
8/16 anonim válasza:
a temetőbe 130 centi mélyen azok ám az igazi goth-ok és lehet még járnának is veled . csak akkor hulla bubu lenne a neved xD
Am ha fehérvári vagy itt szokott lenni goth találkozó 2 havonta asszem..........
9/16 valaki a tömegből válasza:
metal core-t halgatok pl al that remains, as i lay dying demon hunter, war of ages, stb, nekem is bejönnek az ijen lányok, próbálkoztam is egy dark goth lánynál aztán barátság lett belőle, személyes tapasztalat szerint ezek a lányok nem kedvelik a szerelmet. Szóval csak sok szerencsét remélem te nem jársz úgy mint én.
10/16 anonim válasza:
huhh bazzeg, én bátornak tartom magam, de lehet h összefosnám magam, ha beraknának közéjük...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!