Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék találkozni, ismerkedni dark-goth lányokkal?
Figyelt kérdés
Normális válaszokat várok! Nem Babi néni, nem bikicsunáj, nem medvedisznóember, és nem vagyok terhes! :P
Mellesle szövetséges stílusból vagyok.
2011. ápr. 22. 13:54
12/16 A kérdező kommentje:
Nem ilyen stílusú vagyok, csak szövetséges stílusú, ezért nem tudom.
Amúgy IGAZI dark-goth lányokat keresek, nem divatdarkereket, meg identitászavaros emókat. Az olcsó utánzókból sajnos túlkínálat van mindenütt, igazi dark-goth lány kevés van.
Miskolcon lakom, sajnos az itteni temetőkbe a vaskereszteket lopó cigányokon kívül más nemigen jár...
2011. ápr. 22. 17:29
13/16 anonim válasza:
Hát, szerintem, ha Japánba kimész és bemész egy tényleg CSAK kizárólag dark-goth-oknak fenn tartott klubba, ott meg lesz rá a lehetőséged. Mert itthon alig van ilyen, az is biztos..
14/16 anonim válasza:
menj el dark/goth elektró vagy rock/metálkoncertre, stb.
legutóbb a Dürer Kertben volt Depeche Mode tribute est, ott jópár mászkált, na. meg a rockos szobában is.
esetleg ld50.
15/16 anonim válasza:
A mi sulinkba van egy ilyen. De az nem szeret szexelni. Lehet, hogy a többi se? Ha meg tudod írd már ide. Előre is köszi! :)
16/16 anonim válasza:
1-2 ilyen lányt ismerek,de ritka tényleg..
És a stilusuk inkább melankolikus,depressziv..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!