Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon, nagyon régóta azon töröm a fejem, hogy mi lenne,
ha megkérdezném az összes pasit, akik egy igazán
kellemes randi, egy heves flörtölés, netán kitartó
udvarlás után egyszerűen felszívódtak, hogy MIÉRT?
Figyelt kérdés
Vajon hogyan fogadnám az őszinte válaszokat?Vagy egyáltalán kapnék őszinte választ?Az emberek többsége ezen a téren csak ritkán mondja el az igazat(lásd a szokásos duma:“nem fér bele egy kapcsolat most az életembe.","nagyon elfoglalt vagyok,sok a munkám.",vagy csak.Stb.),ezért,szinte sosem tudnám meg,hogy mi a meghátrálás valódi oka.Magamban kell keresni a hibát,és változásra törekedni.Vagy a kémiára fogni,hogy akkor biztos nem is illettünk volna össze? Persze próbálom nyugtatni magamat azzal,hogy ha nekem bejön a pasi,akkor úgy gondolom,hogy az a bizonyos kémia is passzol,ugyebár… DE,kíváncsi vagyok,hogy vajon hogyan reagálnának ezek a férfiak,ha most felhívnám őket a következő kérdéssel:“Őszintén tudni szeretném,mi volt a probléma,ami meggátolt a továbblépésben?”.Elmondaná, kibökné a valódi okot?vagy pedig előállna a szokásos szövegek valamelyikével.
Jo otletnek tunik :)Remelem en nem tartozok kozejuk,mivel hogy parszor en is felszivodtam.huszon eves koromba. :)
de en mindig az igazat mondtam... asziszem
2012. jan. 27. 14:15
3/18 anonim válasza:
Ha elmondaná az okot, lehet, hogy vérig sértve éreznéd magad. De lehet, hogy csak egy mamlasz srác volt. Egyszerűbb így kiszállni. Érteni kell a jelekből és nem a kémiára fogni.
2012. jan. 27. 14:15
4/18 anonim válasza:
irigylem a problémáidat, velem még csak el sem jön randizni egy csaj sem :D
2012. jan. 27. 14:19
5/18 A kérdező kommentje:
Figyeltem a jelekre, azok alapján egy hullámhosszon voltunk...
2012. jan. 27. 14:31
6/18 anonim válasza:
Hú figyelj.Az igazi kémia ott kezdődik, hogy elég ha pár szót váltotok egymással,és szinte egyből egymásnak esnétek!Én ezt tapasztalatból mondom. Nagyon pici százalék erre az esély,de tudom milyen.Utána már más kérdés, hgy esetleg tudod az illetőről, hogy sz*r ember, vagy idióta,vagy nem bírod a stílusát,noha a kémia ott volt nagyon.
Az pedig, hogy szimplán tetszik az illető meg már más kérdés.Nagyon sok emberre lehetne mondani, hogy tetszik,helyes,jó az alakja,szép az arca,de egyébként meg k*rvára hidegen hagy,mert nem érdekel.Nincs kémia,meg olyan az életem szakasza egyszerűen, hogy nem akarok senkit és semmit.Időt pazarolni meg pláne.
2012. jan. 27. 14:33
7/18 anonim válasza:
Na és az a pasi, aki 3 boldog év után szívódik fel magyarázat nélkül??
2012. jan. 27. 14:43
8/18 anonim válasza:
Szeretni akarok lányok valakit közületek!
2012. jan. 27. 14:43
9/18 A kérdező kommentje:
Hagyjuk a kémiát, nem ez a lényeg, hanem az, hogy miért tűnnek el mindig szótlanul vagy valami átlátszó hazugság mögé bújva???
2012. jan. 27. 14:45
10/18 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy itt megáll a tudomány.... akár csak a való életben.. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!