Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon, nagyon régóta azon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon, nagyon régóta azon töröm a fejem, hogy mi lenne, ha megkérdezném az összes pasit, akik egy igazán kellemes randi, egy heves flörtölés, netán kitartó udvarlás után egyszerűen felszívódtak, hogy MIÉRT?

Figyelt kérdés
Vajon hogyan fogadnám az őszinte válaszokat?Vagy egyáltalán kapnék őszinte választ?Az emberek többsége ezen a téren csak ritkán mondja el az igazat(lásd a szokásos duma:“nem fér bele egy kapcsolat most az életembe.","nagyon elfoglalt vagyok,sok a munkám.",vagy csak.Stb.),ezért,szinte sosem tudnám meg,hogy mi a meghátrálás valódi oka.Magamban kell keresni a hibát,és változásra törekedni.Vagy a kémiára fogni,hogy akkor biztos nem is illettünk volna össze? Persze próbálom nyugtatni magamat azzal,hogy ha nekem bejön a pasi,akkor úgy gondolom,hogy az a bizonyos kémia is passzol,ugyebár… DE,kíváncsi vagyok,hogy vajon hogyan reagálnának ezek a férfiak,ha most felhívnám őket a következő kérdéssel:“Őszintén tudni szeretném,mi volt a probléma,ami meggátolt a továbblépésben?”.Elmondaná, kibökné a valódi okot?vagy pedig előállna a szokásos szövegek valamelyikével.
2012. jan. 27. 14:09
1 2
 11/18 anonim válasza:
Miért? Mert nem tud máson járni az agyam csak a lányokon?
2012. jan. 27. 15:05
 12/18 A kérdező kommentje:
Az utolsó választ nem tudom mire vélni..
2012. jan. 27. 15:09
 13/18 anonim ***** válasza:
Néha én is csak úgy eltűnök,na de utána mindig felbukkanok újra,meg újra...nagyon szeretem a lányt,mondjuk én csupán azért csinálom ezt vele,mert fogalmam sincs,h mit akar tőlem
2012. jan. 27. 18:51
 14/18 anonim válasza:

Az utolsóval valahogy együtt érzek...Én is ezt csinálom.

Viszont ez nálam sokszor azért van, mert én imádok hódítani, az olyan művészi, ott tudok hódolni a romantikának. Kiélem vágyaim...és rájövök, hogy a szerelembe vagyok szerelmes..mindig rájövök. Párkapcsolatra alkalmatlan vagyok. Én ezt mondom őszintén, de névtelenül! :)

u.i.: Ha felhívnál ezzel a szöveggel valószínű nem tudnék mit mondani...hazudnék valamit, de ezt nem mondanám el, mert lehet még visszatérnék hozzád újra...és újra.

2012. jan. 27. 21:03
 15/18 anonim ***** válasza:
Ne 'hagyjuk a kémiát', mert az a lényeg! Ha nem vonzódik hozzád annyira mint a randi előtt gondolta, minek hívjon el ismét? Nem barátkozni akar...
2012. jan. 29. 11:38
 16/18 A kérdező kommentje:
De ezt miért nem lehet őszintén elmondani?
2012. febr. 3. 12:04
 17/18 anonim válasza:

Végig gondoltam a kérdésedet, igazából nem értem, hogy mit agyalsz ennyit rajta?

a.) Kénylemes út: Nincs kedve elmondani, szakítgatni, kellemetlen helyzetbe kerülni. Egyszerűen lelép, és nem gondol az egészre többet, éli tovább az életét. Egyszerre több csajra nyomul, vagy ilyesmi.

b.) Talán nem akar megbántani? Tök fölösleges az őszinteséget kirángatni a másikból. Tényleg személyesen a szájából akarod hallani azt, hogy "Ronda vagy!" ?? Lehet, hogy neki nem is voltak olyan jók azok a randik. Vagy mint az a.) pontban, más lány jobban tetszik neki.

c.) Vagy valamilyen extrém szituáció, nyomósabb érv áll az egész mögött, ami kikényszerít egy ilyen felszívódást, és neked jobb, ha nem tudsz róla. Például apukád ráfogta a pisztolyt: "Tűnj el a lányom közeléből", vagy mondjuk megdöngette anyukádat.

Szerintem hagyd ezeket a dolgokat, ne akard tudni rá a választ.

Üdv!

Az a fiú voltam, aki 3 év után szívódik fel.

2012. febr. 3. 23:19
 18/18 anonim ***** válasza:

Hú, ezt hogy utálom! Velem is volt ilyen. Randiztunk, jól éreztük magunkat, a pasi utána egy héten keresztül mindennap írt lelkes sms-t, felhívott. A következő találkozót utolsó pillanatban lemondta, hogy elhúzódott a melója, sz*r a kedve.

Ez nem esett túl jól, nem is reagáltam az sms-re. De azért meglepett, hogy nem kezdett el már másnap mentegetőzni, újból randira hívni. Még egy-két sms-t váltottunk, aztán hagytam a fenébe.

2 hét múlva láttam a facebookon, hogy kapcsolatban van. :D Szóval valszeg több vasat tartott a tűzben. (Ja, és a kapcs. 1 hónapig tartott... de annyira azért nem volt pofátlan, hogy újból megkeressen!)

2013. nov. 8. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!