Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életem szerelme elhagyott Mert be avattam a családját olyan dolgokba vele kapcsolatba amikbe nem kellett volna. Magyarul elmondtam róla dolgokat a családja felé Erre ő visszament az exehez Ennek 3 hónapja... Szerintentetek????
Most megkeresett a jelenlegi párja, hogy miattam veszekednek, sokat beszél rólam, sokszor az en nevemen szólítja. Es hogy megbánta ahogy velem viselkedett. Es hogy belevan betegedve ebbe Mármint ezeket a volt barátnőm mondja a mostaninak
Ja es kerek perec megmondta neki hogy velem jobb a szex. Raadasul nemis szexel vele, próbáltak de visszautasította. De azért alvaskor átöleli.
Nagyon össze zavart ez most engem
Nem kötekedni kell az oldalon
Keress más felületet erre
Minden jót
Ezt elrontottam tudom
De ez a megkeresés felzaklatott nagyon
"Mármint ezeket a volt barátnőm mondja a mostaninak"
te most a barát vagy vagy a barátnő?
5-ös eztbnem fejtenem itt ki
Ne haragudj
Engem az érdekelne, hogy ebből a jelenlegi párja mit akart kihozni! Egy ilyen megkereséshez hangyányi agy társulhat.
Felejtsd el, ezek az ő problémáik, nyilván nem szereti, de téged sem, ha elárultad.
Ez olyan amikor a gyerek anyának panaszkodik hogy apa lecseszte, aztán apának hogy anya lecseszte.
Rohangál 2 pasi közt jobbra balra mindkettonek a másikrol panaszkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!