Szerintentek ő félperzsa macska?
Ő Egy 8 Hetes kandúr: [link]
Az állatorvos azt mondta, hogy szerinte van benne egy kis perzsa. Próbáltam direkt a szőrét fotózni, de olyan izgága, hogy nem marad nyugton így nem lett túl jó a kép. Egyébként, hogy néznek ki nagykorukra a félperzsa macskák? Ez most érdekel engem.
Aranyos. :)
De ez egy sima házimacska.
Igen, van ebben a cicában perzsa.
Hogy fél, negyed, vagy nyolcad, a fene sem tudja, de ha 8 hetesen már ekkora a szőre, akkor egy nagyon bundás, hosszú szőrű szépség lesz belőle, az tuti!:)
Nekem volt fekete perzsakeverék cicám, egy az egyben úgy nézett ki mint a törzskönyves.
Hatalmas gallérral, mókusfarokkal, pedig 8 hetesen nem is volt ilyen nagy szőre mint a tiédnek.
Nem csak a perzsa macska hosszú szőrű. Lehet akármilyen más fajta keveréke, aminek hosszabb bundája volt.
Az enyémnek is ilyen amúgy, csak ő vörös. A feje meg a main coon ra hasonlít.
Nekem volt félperzsa fekete macskám. Hát, nem így nézett ki mint a tied. Sokkal dúsabb, hosszabb szőre volt, még a füléből is lógott ki a hosszú szőr.
Szerintem nem félperzsa a tiéd, csak valamelyik felmenője vastagabb bundás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!