Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Több, mint 2 evig egyutt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több, mint 2 evig egyutt voltunk, azért szakitott velem, mert szerintente teljesen különbözünk. Mi történt vele? Többi lent

Figyelt kérdés

A baratom nem reg szakitott velem. A kapcsolatunk jol indult. Nagyon megszerettem, jokat beszelgettunk, egyutt nevetgeltunk. Annyit tudni kell, hogy pánikbeteg vagyok, gyakran kuzdok szorongassal is, es testkepzavarral(anno voltam eveszavaros), eleinte mikor mondtam neki ertette, jol toleralta, es a kapcsolatunk kizokkentett belole. Egy olyan egy ev mulva ra, sokminden megváltozott. El kezded dolgozni mar nem sulizott, viszont a munkahely nagy hatassal volt a hangulatara. Utalta amit csinalt. Aztan en a korona virus miatt nem nagyon mentem sehova,ithhon ultem, igy beszukultek a dolgok, csak aludni mentunk el egymashoz szinte. Utalt programokat csinalni, eljarni valahova, vagy sétálni egy jot. Ujra megjelentek nalam a mentalis dolgaim annak hatasara, hogy rengeteget unatkoztam, nem tudtam lekotni mivel magam, es ugye ebben o sem nagyon segitett. Persze mindigatta hogy nagyon szeret, de tulajdonkeppen semmit nem tett ertem, egesznap jatszott, vagy dolgozott, de azt is ugy, hogy utalta. A szulei, az, hogy megkap toluk sokmindent nagy hatassal volt rá. A kocsijukat hasznalhatta, veluk el, konkretan a keresetet magara kolti nagyreszt, egyszer nem vitt el sehova. Nem mintha annyira igenyelnem, de egy seta azert jol esett volna legalabb.

Az elejen a kapcsolatunk az elso egy evben tenyleg szuper volt. Ahogy elkezdett dolgozni, es jott a vírus is, amit nem mellesleg mindketten mashogy látunk, teljesen beslampult a kapcsolatunk. Viszont en akartam tenni érte, mert tudom milyen volt elotte. Egy honap alatt ketszer szakitott velem. Egyszer megbeszeltuk, es egyutt sirtunk, mert tudtuk hogy szeretjuk egymast es egyutt kell lennunk a nehezsegek ellenere, de ket het mulva valami elszakadt. Egyik este meg nagyon szeret, masik nap mar ujra szakit. Es ugy, mintha mar semmit sem erezne pár nap leforgasa alatt. Olyan volt, mint egy robot. Konyorogtem nekem. Iszonyatosan fajt, hogy elhagyott. Arra fogta hogy o nem tudja ertem megtenni azt, hogy hqvi egyszer legalabb elmenjunk setalni, de azert elozo nap meg mondogatta hogy szeret. Semmi erzelem. Mar nem sirt. Mar nem erdekeltem.

Nem tudom mi történt vele hogy ennyire nem erdeklem már, es ha szeretett hogy tudta ezt megcsinalni.

Nem tudom, mi oka van. Szerintetek?

2021. máj. 30. 10:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer én is így voltam.

Szakítottam a párommal, majd jött a sírás, könyörgés. Borzasztóan megsajnáltam mert tudtam,hogy szeret és jó ember. Én is megkönnyeztem. Kibékültem vele.... Sajnálatból csak.

Durván 1 hónapig bírtam mire újra megtettem a lépést. Hiába sajnáltam és szerettem mint embert, részemről ez már nem működött. Nem volt szerelem.

Szerintem a volt párod is ezt érezhette.

De az írásod alapján ez a kapcsolat már amúgyis haldoklott rég. És nem úgy tűnik mintha ő megakarta volna javítani.

Hidd el találsz jobbat!

Külön kell folytatnotok ez egyértelmű.

29/N

2021. máj. 30. 10:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Semmi extra, elmúlt a szerelem. Nem egyik napról a másikra, főleg nem a két szakítás között, az már csak időhúzás volt. Leírtad, hogy eltávolodtatok egymástól, ő elvolt a kis világában, te meg próbálkoztál, és még egy sétányi energiát sem fektetett a kapcsolatotokba.
2021. máj. 30. 10:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Ebben ennyi volt sajnos. A kapcsolatok első 1-3 évét én például próbaidőnek tartom, mert nagyjából addig tart a nagy szerelem (hormonálisan). Ha az elmúlik, akkor derül ki milyen lábakon áll a kapcsolat. Van amikor képes megmaradni a nagy szerelem egyébként, de általában átalakul szeretetté, és van, amikor a nagy rózsaszín köd után semmi nem marad. Nálatok az utóbbi áll fenn, ezt el kell engedni.
2021. jún. 2. 13:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, én azért hozzátenném azt is, hogy egy durva időszakon vagyunk túl a koronavírus miatti bezártság, szorongás, stb miatt. Szerintem ez mindenki lelkiállapotára rányomta a bélyegét. Pszichológusok már foglalkoznak vele, hogy milyen hosszú távú hatásai vannak. az egyik az ún. "languishing", vagyis általános nyomottság, rossz hangulat, ami nagyon sokaknál kialakult a bezártság, unalom, ingerhiány miatt. Szóval elképzelhető, hogy a párodnál is ilyesmi lehet. Várj, adj neki időt. Hátha jobban lesz és keres még. Persze így ismeretlenül nem tudhatom, lehet, hogy az van, amit az előttem szólók mondtak, és kihűlt a kapcsolat.
2021. jún. 4. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!