Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintentetek baba lehet a...

Szerintentetek baba lehet a dologba vagy ez most csak egy ilyen ciklus lesz?

Figyelt kérdés
Együtt voltam a pàrommal amikor kellett. Mùlthét szerdàn volt peteérésem. Peteérés utàn mindig fàj a mellem mindaddig amîg megnem jön. Tudtam hogy ha fàj a mellem akkor nem sikerűlt és menszesz lez . Ez ìgy is volt. De viszont most nem fàj,pedig màr jòcskàn kellene hogy fàjjon,de semmi. Néha ûgy érzem mintha fàjna de mikor hozzà nyulok semmi fàjdalmat nem èrzek. jövőhét szerdàn kell megjönnie. Szerintetek lehet hogy sikerűlt?
2015. máj. 14. 14:01
 1/5 anonim ***** válasza:
lehet! ha mindketten egészségesek vagytok akkor nagy az esély :) mióta próbálkoztok?
2015. máj. 14. 14:05
 2/5 A kérdező kommentje:

5 hònapja.

Köszönöm a vàlaszodat :)

Majd kiderűl hamarosan.

2015. máj. 14. 14:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Kicsit feszűlt vagyok,mert hajlamos vagyok a rosszra gondolni . Nem is arra gondolok hogy a baba miatt. Feszt rosszra gondolok hogy lehet valami baj van egészségilek és azért nem fàj most a mellem menszesz előt?!
2015. máj. 14. 14:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs miért aggódj, nem szabad a rosszat bevonzani, légy pozitív! Az első válaszolónak igaza van. Azt hogy a melleid érzékenysége mit jelez sajnos csak utólag fogod megtudni, akkor ha már eldőlt hogy baba van a dologban vagy sem. Nekem is azóta tűnnek fel változások a ciklusomban amióta babát szeretnék. De sajnos a sok várakozás megtanított hogy ne foglalkozzak velük, mert attól még hogy egy ciklusom nem éppen olyan mint általában még nem jelenti azt hogy terhes vagyok.

Amíg nem jön meg bizakodj!

2015. máj. 14. 16:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszodat aranyos vagy :)
2015. máj. 14. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!