Első ciklus alkalmával sikerülhet?
Gyakori, hogy valakinek az első hónapban összejön?
Eddig óvszerrel vèdekeztünk, most keztük egy hónapja a próbálkozást és már két napja késik. Nem reménykedek nagyon, mert nem szeretnék csalódni és a családban is általában hosszas próbálkozások után sikerült.
Én mindkét terhességem előtt úgy indultam, hogy biztos hónapokat kell várni. Viszont szerencsénk volt (vagy jól időzítettünk), mert mindkét babánk az első hónapban megfogant.
Ha ezt leírtam itt, akkor általában lepontoztak miatta (mintha nem történhetne ilyen), én viszont nagyon örülök, hogy nem kellett sokat várnunk, és elsőre összejöttek a babák. Hihetetlen, de nem lehetetlen!
Viszont mondom, én sem úgy indultam neki,hogy ez elsőre megtörténhet, mert nem akartam nagyot csalódni. Családomban nálunk is előfordult, hogy sokat kellett a babákra várni, pl. bátyámék az első gyerekre másfél évet vártak, a másodikkal pedig csak gyógyszeres kezelés mellett tudott a sógornőm teherbe esni. Én úgy voltam, hogy lehet ez vár rám is.
De aztán szerencsére nem így lett. Úgyhogy az esély megvan, hogy a kicsi hamar megfogan! Csak legyetek együtt sokat (szerintem legalább 2 naponta) a ciklusod alatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!