Nektek mennyi az alaphőtök? Hogy szokott alakulni egy-egy ciklus alkalmával?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy minden ember más és erre nem lehet alapozni. De furán alakul a hőgörbém, ilyen még nem volt! Bár nagy dologra nem számítok ugyanis csak egyszer tudtunk együtt lenni a párommal és akkor sem ovu környékén. De a hőm fent van napok óta 37,3 körül. esetleg tudtok a görbétekről képet fel tenni nekem. Köszi előre is!2012. máj. 21. 11:29
1/7 anonim válasza:
Szia! Nekem 36.3 körül alakul mostanában. Nemigen megyek 37 fölé. Mi sem voltunk sokat együtt párom beteg volt, de mi még nem is próbálkozunk, majd csak pár hónap múlva. Azért mellékelek egy görbét, mert kértél :)
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. nem tudom hogy most mi lehet mert ennyire nem szokott felszaladni a hőm és nem is marad napokig ennyire fent.
Itt az én görbém:
2012. máj. 21. 11:57
3/7 anonim válasza:
Ez a mensi utáni 37.4 nem semmi! Nem voltál beteg? Nem fájt a torkod, vagy valami? Azért ez fura...
4/7 anonim válasza:
Annyira nem voltatok rosszkor együtt, főleg, ha az az emelkedés ott tényleg egy peteérés volt... de ez még kérdéses, szerintem várd meg a köv. napok hőjét, mielőtt véleményt alkotsz. A korai ugrást nem értem. Mindent úgy csináltál, ahogy korábbi hónapokban? Azonos helyen, azonos időben méred? Kicsit rapszodikus...
5/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi hogy írtatok. Igen mindent úgy csinálok mint eddig. Ugyanaz a hőmérő, ua. az időpont stb. stb. Nem vagyok beteg, semmi bajom sincs. Ezért is nem értem. Lehet hogy "bujkál" bennem valami? Mármint vírus vagy ilyesmire gondolok. Igen sajnos alig tudunk együtt lenni, látszik a görbén is, nem jól alakultak a hónapban a dolgaink. Hát kíváncsi leszek, de ezek szerint tényleg érdekesen alakul, nem én vagyok a hülye. :)
2012. máj. 21. 12:35
6/7 anonim válasza:
De hát nem is egy időben méred a hődet.
Ez fontos lenne, mert így sosem fogsz pontos eredményt kapni, a kilengéseket is lehet, hogy ez okozza, de a magas hőmérséklet inkább pajzsmirigy-problémára utalhat (de ne legyen igazam). Egyébként tényleg nem voltatok rosszkor együtt - az pedig pár nap múlva úgyis kiderül, hogy volt-e ovud.
7/7 A kérdező kommentje:
Igazad van utolsó, sajnos nem tudom percre pontosan mérni a hőmet. De én azt hittem ennyi még belefér. Van egy 16 hónapos kisfiam mellette elég nehéz a hőmérőzés. :) Remélem nincs semmi bajom. Ez a pajzsmirigy gond előjöhet egyik hónapról a másikra? Hol lehet ezt kivizsgáltatni? Most egy kicsit megijesztettél. :(
2012. máj. 21. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!