Elszalasztottuk az alkalmat?
A cilus.hu május 16-ra lőtte be az ovulációt. 14-én és 15-én együtt voltunk a párommal, majd 3 nap kényszerszünet volt :( 19-én voltunk újra együtt, de ezzel elvileg elszalasztottuk a legtermékenyebb napokat.
Van rá egyáltalán esély, hogy így összejöjjön a baba ebben a hónapban? Úgy tudom, elvileg bármikor teherbe lehet esni, de az ovuláció környékén a legnagyobb az esélye ennek.
Van valaki, aki figyelte a ciklusát, és biztos benne, hogy nem ovu környékén fogant a bébi?
Ha 16-án volt ovu és 14-15-én együtt voltatok, akkor az tökéletes.
Csak az a kérdése, hogy tényleg akkor volt-e, mert a ciklus.hu kalkulációira azért nem vennék mérget...
De majd kiderül.
Szorítok!
Kicsit problémás, mert egy nappal későbbre kell húzni a vonalat, mint ahová ciklus. hu tette, így kérdéses, hogy a katonák kivárták-e vagy sem, de majd kiderül, úgy 10 nap múlva...
Szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!