Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi, aki 2 év egyedüllét után újra visszaadta a hitemet abban, hogy létezik a mindent elsöprő szerelem, elhagyott, visszament az exéhez, és el is jegyezte őt. Hogyan tegyem túl ezen magam? Teljesen összetörtem.
De azt eldontheted h a fentieket szivvel v esszel probalod tulelni.
Javaslom az eszedet, 22 eves gyerek ha teged jegyzett volna el, 2-3ev mulva lennel egy 29eves elvalt no. Jo h most derult ki h nem teged szeret es hidd el nekem nemsokara te is igy fogod erezni, amikor megtalalod a tarsadat.
En más oasikkal teszem magam tul mindig.
Mert eddig semmi más nem segitett szakitasoknál.
Hiaba ittam vagy mentem le fulessel a fülemben részegen is futni, sportoltam, baratokkal írkáltam programokat szerveztem, mégis mindig visszakullogtam es kibékultem vagy az exet hívogattam legalább d.gni jönne vissza.
De amikor felbukkan egy másik pasi szinte köddé válik az a pokol amiket en szakitás után megjárok.
Ez nincs így.
Nekem a legutolsó szakítasom szinte jobban fájt mint a legelső.
Nem lehet szakításban megedződni. Ilyen nincs.
Januárban én még azon gondolkodtam, hogy feladom az egészet és inkább Dunának megyek, mint hogy még egyszer beleszeressek bárkibe...
Most pedig van valaki, aki naponta bebizonyítja számomra, hogy amiben hiszel, az létezik.
Ha abban, hogy boldog lehetsz, akkor azt adja meg a Sors.
Kulcs : az önmagadba vetett hit.
Szóval, most még nem hiszed... de minden nap felkel a nap,egy új esélyt kínálva. A többi csak rajtad múlik igazából. Mindenkit el lehet felejteni. Ezt szegény anyám mondta mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!