Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár napja írtam hogy szakított velem a párom akivel 12 évig éltem együtt. Most itt tartok. Miért nehezebb most télen? Az ünnepek miatt is gondolom... És rohadtul elegem van belőle.
Valszeg azota semmi nem tortenik veled.
Azoknak szokott igy megallni az ido mintha csak tegnap szakitott volna.
Nem kell átvészelned így. Nagyon sokmindent lehet csinálni, csak nem akarsz. Szedd már össze magadat és ne hisztizz már. Találd fel magad, karácsony lesz, beindult odakint az élet, és biztos hogy szarul is nézel ki, menj fodrászhoz, edzőterembe, vagy futni a szabadba, vagy biztosan régen volt kifestve a spájz.
Mindegy mit csinálsz, csak ne itt mecseregjél mert abból még nem lett soha semmi.
Utálni fogod most ezt, viszont szerintem ne várj rá. Ne számíts arra, hogy majd újra összejöttök.
Ez nehéz, tudom. Legyél a családoddal, itt a karácsony, stb.
Az becsülendő, hogy terapeutához jársz. Ahogy az előttem szólók is írták, most az a legfontosabb, hogy kösd le magad.
Fedezd fel a várost, ahol élni fogsz, itt vannak végre a karácsonyi vásárok, egy jó forralt borozás vagy kürtős kalácsozás, hangolódás az ünnepekre valamelyik családtaggal/barátnővel jót tehet, de ezenkívül is próbálj olyan dolgokkal lekötni a gondolataid, amire idáig hiába volt kedved, de időd nem. Lehet ez jó könyv, nyelvtanulás, sportolás, egy új frizura, stb., tényleg bármi, csak ne az ágyadban fetrengve gondolkozz rajta.
Kérdező, jövő héten menj el valamelyik karácsonyi vásárba! Ez parancs :)
Egyél egy finom kürtős kalácsot, igyál puncsot, érezd jól magad. Ha egész nap csak a volt pasidra gondolsz, nem csoda hogy szarul érzed magad.
Nem reménykednék, mert miért is? Ha újra összejöttök...
Aki szakít, az nem gondolja, hogy lesz folytatás. Ez a szakítás egy kegyetlen módja, fentartani a reményt.
Nem volt őszinte sem! Álltatni a másikat.
Kegyetlen voltam? Ne pazarolj plusz másfél hónapot a reményre. Menj társaságba, vásárba, fodrászhoz. Élj, meglátod, nélküle is van élet.
"azt mondta hogy mindkettőnknek kell idő hogy éljünk egy kicsit"
Magyarul másokat akar egy ideig kefélgetni, aztán visszatér a megszokott kényelemhez. Remélem nem hagyod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!