Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan kapálózott az exetek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kapálózott az exetek, amikor szakítottatok? Szánalmas volt?

Figyelt kérdés
2023. jún. 2. 10:13
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Ugyanazzal vagy, akivel akkor?
2023. jún. 2. 11:42
 22/31 anonim ***** válasza:
21! Ezt kinek szántad?
2023. jún. 2. 11:44
 23/31 A kérdező kommentje:
A 20-asnak :D Hogy ugyanazzal volt-e, aki a párja volt éppen, amikor az ex zaklatta.
2023. jún. 2. 11:52
 24/31 anonim ***** válasza:
73%

20 vagyok.

Igen vele.

2 férfi volt az életemben. Az ex és a férjem. Férjemet zaklatta az exem.

2023. jún. 2. 11:54
 25/31 anonim ***** válasza:
83%

Sok fura szokást vett, a legbetegebb kettő:

-nyomkövetőt tett a kocsimba.

-bejött a munkahelyemre, leült mögém és órákon át bámulta, ahogy dolgozom. Meredten. Semmi nem volt hatással rá, az sem ha ignoráltam, se az ha szépen kértem, se az ha kiábaltam, hogy húzzon el. Csak ült és bámulta a hátam közepét, meg se szólalt, meg se mozdult.

2023. jún. 2. 12:13
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Követett az utcán, jött utánam, még az anyukája is megrótt, hogy szegénynek milyen traumát okoztam a szakítással.

Aztán mikor kibékültünk és látszólag minden a helyére került, elkezdett félrelépni de titokban. Azóta senkinek semmiféle könyörgést, meg szomorú nézést nem tudok elhinni.

2023. jún. 2. 12:25
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
25: te jó ég! Mindkettő nagyon gáz, a nyomkövető hogy derült ki?
2023. jún. 2. 13:07
 28/31 anonim ***** válasza:
83%
Egyik alkalommal, amikor a bámulós mutatványt gyakorolta az irodában, elszakadt a cérna nálam, kissé önmagamból kifordulva a több órányi beteg bámulástól elküldtem a retkesbe, hangos szóváltás következett, közben számonkért, hogy miért is jártam itt, vagy ott... Visszakérdeztem, hogy mégis honnan tudja hol voltam, de persze nem mondta meg. Ezért kezdtem átkutatni a holmimat, végül a kocsimban találtam meg a pótkerék mellett.
2023. jún. 2. 14:59
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Na ez nagyon nem normális már... És az a durva, hogy az ember ilyet jó esetben csak filmekben lát, holott a valóságban is sajnos ugyanúgy megtörténhet :(
2023. jún. 3. 10:59
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Remélem nem baj, hogyha nem saját, barátnőmmel történt ez meg.

Elég toxikus kapcsolat volt, amiről senki se tudott. Utólag visszagondolva voltak ennek jelei. Épp otthon voltam, amikor írta barátnőm, hogy szakítottak, és a pali sírva, ordítva elment, a cuccaival (barátnőm szakított vele).

Nem történt semmi, majd 2 nap múlva elkezdődött az, hogy felváltva vagy szidta a barátnőmet (mindenkinek csak arra kell majd, qrva, nem normális, stb.), vagy vissza akarta hódítani (jó reggelt kívánt neki, leírta, hogy mennyire fontos neki, hajlandó megváltozni, stb.). Egy hét alatt eljutott arra a történet, hogy a csávó már az összes barátnőjére ráírt, és olyan csaladtagjaira is a barátnőmnek, akivel nem is találkozott (unokatestvér pl). A szöveg mindenhol ugyanaz volt: a barátnőm nem normális, idióta, segítségre szorul, és az ő érdekében győzzük meg, hogy jöjjön újra össze vele, mert egyedül életképtelen a barátnőm, és csak ő tud rajta segíteni, más nem. Aztán az öngyilkossággal való fenyegetés jött, meg emlékszem snapchaten küldte streakbe mindenkinek, hogy 3 nap alatt 10 kilót fogyott, és hogy tönkre ment lelkileg. A barátnőm másfél hét után letiltotta mindenhonnan, majd megjelent a házánál, a barátnőm apja zavarta el.

2023. jún. 3. 16:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!