Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kapálózott az exetek, amikor szakítottatok? Szánalmas volt?
Megbeszélni, miben tudna változtatni, megkérni, hogy gondolja át még egyszer, utolsó találkozót kérni, ahol elmondhatja, amit még szeretne = oké.
Amit az első kommentelő exe csinált = ijesztő, szánalmas.
Őt nem kell sajnálni, amiért szenvedett. Intézhette volna normálisan is.
Aki lepontozott, azzal még gondolom sohasem szakítottak. Vagy ha igen, a saját szenvedését is szánalmas kapálózásként élte meg. Így van?
2# voltam.
Nekem elég durva volt
5 évig voltunk együtt. 4év után megcsalt. Én megbocsatottam, voltan olyan hülye. Onnantól nem hogy jobb lett, hanem ment lefele a lejtőn. Elkezdett inni, drogozni. Mivel én szerettem, próbáltam vele maradni, segiteni neki. Végül megütött. El akartam költözni, ígért fűt fát. Végül az i-re a pontot az tette fel, hogy megerőszakolt.
Otthagytam. Akkor végleg. Eleinte csak hivogatott, irogatott. Szépen, ha nem valaszoltam akkor csúnyán. Utána kileste mikor vagyok otthon egyedül, odajött. Aztán mar a munkahelyemre is jött fenyegetőzni.
Végül a város közepén elkapott, elkezdett rángatni, hogy márpedig most visszamegyek hozzá.
Feljelentettem, bíróságra jártunk, tavoltartásit kaptam ellene.
Azt hittem onnan nyugtom lesz. Fél évvel a szakítás után új párom lett. Neki is irogatott, kileste és személyesen megfenyegette. Ismét bíróság. Végül szakítás után 9hónappal írt egy búcsúlevelet, hogy nélkülem nem tud élni igazából ez volt a lényege, majd túladagolta magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!