Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan kapálózott az exetek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kapálózott az exetek, amikor szakítottatok? Szánalmas volt?

Figyelt kérdés
2023. jún. 2. 10:13
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Na örülök, hogy kezdenek gyűlni azok, akik értik, amit kérdezek :D

Egyébként hiána szeretted egykor, lehet, hogy amikor szakítasz vele, épp sajnálod, de később leülepszik, átgondolod a dolgokat, rájössz, hogy nem volt egy jó kapcsolat és ő sem volt jó ember, csak fiatal voltál és naiv, nem érzékelted egyből, hogy milyen ő, évekkel később visszagondolsz a szakításra és rájössz, hogy ijesztő és szánalmas volt, amit csinált.

Nekem például az első barátommal pont ez volt. Amikor szakítottunk, én nagyon sajnáltam őt és féltem, mert elhittem neki, amiket mondott. De utólag nézve már inkább gáz... Más exeim nem ilyenek voltak, illetve én sem. Sírtam, meg akartam beszélni, mondtam nekik, hogy miben tudnék változtatni, de ez ennyiben ki is merült, ha nem szeret már, hát nem szeret.

Saját sztorimat leírom akkor. Éppen nála voltam (nem laktunk együtt), amikor mondtam neki, hogy szakítani szeretnék, ezt már régóta akartam, de mindig amikor belekezdtem, érzelmi zsarolt, meg ha el akartam menni, akkor lefogott. Hát most se nagyon volt másképp, de most ő akart elmenni sétálni, de mondta hogy meg fogja ölni magát azért megy. Végül nem ment, elaludtunk. Másnap olyan hangerővel sírt, hogy szerintem az egész város hallotta. Csak úgy tudtam megmenekülni, hogy apám értem jött és hazavitt. Exem írogatott, pedig nem volt szokása, de most veszélyben érezte magát. Mondta, hogy nélkülem már nem lesz értelme élni, őt nem érdekli, mit érzek most, csak maradjak vele. Az üzenőfalamra írt valami verset is (nem sajátot, netről szedte). Megváltoztatta a profilképét egy közös képre, pedig nagyon mondta, hogy az öt éves profilképét sosem fogja leváltani, mert "jól bevált", erre leszedi ugyanazt a közös képünket, amit én posztoltam akkor másfél éve. Megmondtam neki, hogy ne írogasson, nem fogok válaszolni. Majd másnap reggel 7 körül felhívott, erre keltem. Annyiban maradtunk, hogy gondoljam át délutánig, ő meg lemondja a programját (ami egy kötelező céges cucc volt) és találkozik velem. Persze tudtam, hogy nem fogok gondolkodni. Felhívtam, hogy sajnálom de nem gondoltam meg magam. Na akkor előadta, hogy én most tönkretettem az életét, ő mindent megtett értem (nem), én meg hálátlan vagyok. Majd írt este, hogy bocsi nem akarja hogy így váljunk el. Másnap a szülei hívtak fel kiosztani, szintén 7 körül, hogy mekkora szemét vagyok és semmi előzménye nem volt ennek (dehogynem, egy éve próbáltam már vele szakítani). Pár nap múlva írt, hogy most már lenyugodott, találkozzunk valamikor, hogy visszaadjam a cuccait, és hogy milyen jó lenne, ha barátok tudnánk maradni, meg milyen jó most velem beszélgetni. Megbeszéltük a találkozót, ahol igazi bunkó paraszt volt velem. Majd még egy hónapig írogatott, egyszer felhívott, de nem szólt bele a telefonba. Egy hónappal később egy másik családtagjának azt hazudta, hogy én fenyegetem őt, hogy megölöm az egész családját, és folyton írkálok neki, mert a barátja akarok lenni. Ez a családtag meg nekem esett. Majd később csináltak ennek a családtagjának egy lány ismerősével pár képet, amin úgy tűnik, hogy járnak. Etette sütivel, meg odabújt hozzá és megpuszilta, meg ilyenek. És a családtag rám írt, hogy nézzem meg az XY nevű albumában, hogy túl van rajtam (ezt akkor, amikor már nekem is volt új párom, amit tudtak). Kiderült végül, hogy tényleg csak kamu fotó volt, nem a barátnője, és miattam csinálták.

Ezt szerintem jogosan nevezem szánalmasnak, hiába csak egy szegény szenvedő áldozat.

Hasonló sztorikat várok :D

2023. jún. 2. 11:09
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Uhh, 10-es ez elég durva.

Nekem a nárcisztikus exem kidobott, mert már nem tudott uralkodni felettem és talált magának új áldozatot. Vele nem jöttek be a számításai, majd voltak még neki futó kapcsolatai (nem akartam tudni róla de a "barátok" mindig mondták, hogy kivel van éppen együtt). Nekem közben lett párom, de ennek ellenére próbálkozott egy ideig majd abbahagyta. Majd mikor szakítottam a párommal újra kezdte, írogatott (nem válaszoltam), tesómmal üzengetett de arra se reagáltam semmit. Ha szóba álltam volna vele megint az lett volna mint régen: amit ő akart. Gondolom rájött, hogy mégegy ilyen gyenge nőt nem talál mint én voltam de nem érdekel. Magának köszönheti, én próbáltam segíteni neki, nem érdekelte, sőt annál inkább csinálta azokat a dolgokat, amikkel tudta, hogy megbánt. Szerencsére megerősödtem, a jelenlegi énemtől futva menekülne ha megismerné.

2023. jún. 2. 11:13
 13/31 A kérdező kommentje:
Ja kihagytam, hogy azt kamuzta, hogy pszichológushoz jár miattam, aki 17 éve dolgozik a szakmájában, de állítása szerint soha nem látott még ilyen problémás embert, mint ő. A szüleinek meg azt mondta, hogy elmegyógyintézetbe kéne záratniuk. Felírt neki altatót és nyugtatót (ez ott bukott meg, hogy pszichológus nem ír fel gyógyszert), az egész dobozt be akarta venni, csak pont rányitott az anyja. Egy ülés után már azt diagnosztizálták nála, hogy ön- és közveszélyes, ezért az apja mindenhova viszi kocsival és nem lehet egyedül hagyni. De melózni meg persze lehetett :D
2023. jún. 2. 11:15
 14/31 A kérdező kommentje:
#10, hogy viseled, hogy megölte magát? Nyugi, nem miattad tette, ott eleve gondok voltak fejben, csak te voltál az utolsó csepp neki a pohárban. Sajnálom, hogy ezt át kellett élned :(
2023. jún. 2. 11:16
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát kérdező te is kifogtál egy idiótát... El tudom képzelni miket mondott rólad a szüleinek, hogy ők így leteremtetted. Lehet jobb lett volna nekik elmondani az igazat a szeretett gyermekről. A rokont hogy tudta átverni? Mutatott neki egyáltalán bizonyítékot arra, hogy te fenyegetted őt? Vicc az egész amit művelt
2023. jún. 2. 11:20
 16/31 A kérdező kommentje:
#15 Kicsi tini voltam, nem mertem én ellent mondani a nagy felnőtteknek :D Főleg, hogy nem hagytak szóhoz jutni. Valamennyire megvédtem magam, de akkor még sajnáltam az exemet. Persze most már másképp tennék. A rokonnak nem mutatott semmit, ő csak kapásból elhitte, mint ahogy a szülei is elhitték, hogy ő tökéletes volt, csak én úgy döntöttem kidobom mert az nagyon vicces :D Vagy nem tudom, mit gondoltak, talán azt, hogy nekem a legjobb sem elég. De ez nem igaz. Ezt amúgy nem értem a mai napig, akinek már volt kapcsolata, tudja, hogy nem problémamentes egyik sem, és az ember nem szakít akkor, ha úgy érzi, mindent megkap, plána nem előzmény nélkül. A rokon amúgy elkezdett fenyegetőzni, mert ugye azt hitte, én is azt csinálom. Azt mondta, hogy neki rengeteg bulihelyről vannak mixer meg pincér ismerősei, és ők levideóztak engem, ahogy részegen fekszem és nem tudok magamról, és ezt elküldi a szüleimnek. Na ez ott bukott meg, hogy én akkor még csak egyszer voltam bulihelyen, mert nem múltam el még 18, az adott helyen pont volt 16+-os buli, és akkor nem is ittam alkoholt :D Házibulikban voltam már, akkor ittam, de sosem volt olyan, hogy nem tudok magamról, de a szüleim amúgy is tudták, hogy mikor hol voltam bulizni és azt is, ha ittam, mert nekik ez nem olyan rossz dolog. Nyilván nem volt ilyen videó, mert megkértem, hogy küldje el nekem, azt mondta, nem küldi, vagy elhiszem hogy van ilyen vagy nem, ő nem szokott blöffölni :D Ha én valakit zsarolnék, első dolgom lenne neki a konkrét videót megmutatni, hogy nézd ezt fogom szétküldeni :D
2023. jún. 2. 11:27
 17/31 A kérdező kommentje:
Meg azt sajnálom, hogy már nem tudom azokat a képeket visszanézni, azokról is üvöltött, hogy kamuk :D Nem ilyen boldog szerelmespár vibejuk volt, hanem az exem épp a halálán volt, borostával (ha új kapcsolata van mindig borotválkozik, mert a borosta hülyén áll neki, rendes szakálla nem nő), a csajon is látszott, hogy nem is ismeri, csak teljesíti a kötelességét.
2023. jún. 2. 11:32
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gáz, hogy így belerángatja az egész családfát valaki, ebből is látszik hogy éretlen és tapasztalatlan volt. Sőt szerintem első (komoly) kapcsolata. Talán azóta nem így viselkedik mással (legalábbis remélhetőleg).
2023. jún. 2. 11:32
 19/31 A kérdező kommentje:
Igen első komoly, nagy szerelem. Reméljük azóta tényleg nem ilyen, egyik lánynak sem kívánom ezt.
2023. jún. 2. 11:36
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

10 vagyok.

Akkor pszichologushoz jártam utána. 8 éve történt.

Azóta férjnél vagyok, családom van :)

2023. jún. 2. 11:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!