Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottatok már azért mert megcsaltátok a párotokat? A bűntudat miatt?
Kérdés, hogy mi miatt történt a megcsalás. Vagy csak egy ilyen átmulatott éjszaka volt. Mióta vagytok együtt? A kapcsolat legelején, ahol még elvileg minden rendben van megvan a nagy tűz,ott nem igazán érteném, ha már több éves és kevés idő jut kettőtökre talán jobban elfogadható.
De szerintem a megcsalásnak oka van, valami hiányhik a kapcsolatból. Viszont, szerintem megkell beszélni ezt is, őszinteség az alapja eg, kapcsolatnak.
Ha a bűntudta miatt is szakítanál, akkor is valamivel meg kell indokolnod a döntésedet, akkor meg hazudsz neki?
Tény , hogy a megcsalás után, már nem lesz meg a bizalom. Szereted? Hány évesek vagytok?
30asok vagyunk mindketten.
Nem tudom hogy volt-e megcsalás.
Csak egy szakítás semmi előjel nélkül.
És egy ismerős kérdezte hogy nem lehet hogy megcsalt és ezért nem tud a büntudattól a szemembe nézni?
Azóta nem is áll velem szóba.
Írásban elég gyáva módon.
Azt írta hogy össze van zavarodva.És kicsit ne találkozzunk.
Rá egy hétre elmentem a cuccaimért. Akkor találkoztunk személyesen.
Csókolóztunk ölelkeztünk.
De azóta se semmi.
Már messengeren sem válaszol.
Szintén első.
Szerintem ne keresd. Ha nem is megcsalás történt, valami miatt ignorál. Ne könyörögj neki. Ezekután én lehet nem is akarnék töle semmit.
Veszekedések voltak?
Nem volt vita.
Jól megvoltunk.
Hagyom persze.Már egy hónapja nem is írkálunk.
Csak idegesít hogy nem tudom hogy miért lett hirtelen vége.
És nem mondja el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!