Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottatok már azért mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottatok már azért mert megcsaltátok a párotokat? A bűntudat miatt?

Figyelt kérdés
Ahelyett hogy bevallottátok volna neki vagy csöndbe maradtok?
2023. ápr. 25. 14:50
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
33%

Kérdés, hogy mi miatt történt a megcsalás. Vagy csak egy ilyen átmulatott éjszaka volt. Mióta vagytok együtt? A kapcsolat legelején, ahol még elvileg minden rendben van megvan a nagy tűz,ott nem igazán érteném, ha már több éves és kevés idő jut kettőtökre talán jobban elfogadható.

De szerintem a megcsalásnak oka van, valami hiányhik a kapcsolatból. Viszont, szerintem megkell beszélni ezt is, őszinteség az alapja eg, kapcsolatnak.

Ha a bűntudta miatt is szakítanál, akkor is valamivel meg kell indokolnod a döntésedet, akkor meg hazudsz neki?

Tény , hogy a megcsalás után, már nem lesz meg a bizalom. Szereted? Hány évesek vagytok?

2023. ápr. 25. 14:57
 2/24 anonim ***** válasza:
52%
Megcsalod és azért, mert nem mered elmondani neki, de ugyanakkor meg mégiscsak bűntudatod van, inkább otthagyod? Az igen, gratulálok, szép megoldás.
 3/24 anonim ***** válasza:
82%
Nem, de eleve nem csalom meg, ha az a tervem, hogy vele szeretnek maradni.
 4/24 A kérdező kommentje:

30asok vagyunk mindketten.

Nem tudom hogy volt-e megcsalás.

Csak egy szakítás semmi előjel nélkül.

És egy ismerős kérdezte hogy nem lehet hogy megcsalt és ezért nem tud a büntudattól a szemembe nézni?

Azóta nem is áll velem szóba.

2023. ápr. 25. 15:00
 5/24 anonim ***** válasza:
37%
jaa, akkor ez csak találgatás. Azt hittem, te tervezed. Nem mondta meg, hogy miért?
2023. ápr. 25. 15:01
 6/24 anonim ***** válasza:
48%
Első vagyok. Ja, értem. A volt párod szakított veled. De valamit csak mondott. Személyesen történt vagy írásban?
2023. ápr. 25. 15:02
 7/24 A kérdező kommentje:

Írásban elég gyáva módon.

Azt írta hogy össze van zavarodva.És kicsit ne találkozzunk.

Rá egy hétre elmentem a cuccaimért. Akkor találkoztunk személyesen.

Csókolóztunk ölelkeztünk.

De azóta se semmi.

Már messengeren sem válaszol.

2023. ápr. 25. 15:06
 8/24 anonim ***** válasza:
87%
Sanszosabb, hogy van valakije. Nemcsak megcsalás, hanem bejött a képbe más. Bocs, de én ezt tudom ilyen esetben elképzelni.
2023. ápr. 25. 15:10
 9/24 anonim ***** válasza:
75%

Szintén első.

Szerintem ne keresd. Ha nem is megcsalás történt, valami miatt ignorál. Ne könyörögj neki. Ezekután én lehet nem is akarnék töle semmit.

Veszekedések voltak?

2023. ápr. 25. 15:11
 10/24 A kérdező kommentje:

Nem volt vita.

Jól megvoltunk.

Hagyom persze.Már egy hónapja nem is írkálunk.

Csak idegesít hogy nem tudom hogy miért lett hirtelen vége.

És nem mondja el.

2023. ápr. 25. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!