Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottatok már azért mert megcsaltátok a párotokat? A bűntudat miatt?
Figyelt kérdés
Ahelyett hogy bevallottátok volna neki vagy csöndbe maradtok?2023. ápr. 25. 14:50
11/24 anonim válasza:
Elég nemtelen, hogy így szakít. Legalább egy magyarázatot megérdemelnél. Talán, ha már eltelt mondjuk egy félév, rákérdezhetsz még egyszer, hátha akkor hajlandó elmondani. Ha nem, akkor így kell továbblépned.
12/24 anonim válasza:
Első vagyok megint.
Ez szerintem gyávaság a részéröl, hogy semmi okot nem mond. Ha szeretett, akkor ez lenne a korrekt, hogy elmondja, hogy mi a szitu.
Nem azt, hogy egy darabig ne beszéljetek. Lehet, hogy idöre van szüksége (de ezt mrg kéne veled beszélni, és sajnos ha egy nő idöt kér, akkor sajnos nem jó jel), ha meg van más az életében, akkor elmondhatná azt is, hogy megismertem valakit. Vele szeretném megpróbálni. Akkor tr sem őrlödnél, kicsit könnyebb lenne a továbblépés. Kitartást
15/24 A kérdező kommentje:
5 hónapig. Szóval még mikor minden rózsaszín vagy hogy mondják.
2023. ápr. 25. 18:52
16/24 anonim válasza:
Akkor az azért már nem volt olyan friss. Esetleg ha nagyon nem bírod írj neki,de csak valami random szöveget. Pl nincs meg egyik pulcsim, esetleg nem maradt nálad?
17/24 A kérdező kommentje:
Van nála még ruhám. :-)
2023. ápr. 25. 19:36
20/24 anonim válasza:
Elég sz@rházi aki így szakít, se szó se beszéd, te meg forrj. Hidd el jobb neked nélküle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!