Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Játszmák miatt szakítottam? (!)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Játszmák miatt szakítottam? (!)

Figyelt kérdés
Az exem (ő a férfi) teljesen kiidegelt érzelmileg a beteges játszmáival. Nagyon sokáig elnéztem neki, de úgy éreztem hogy a fejemre nől, és a fejemen ugrál mint valami neveletlen kisgyerek. Ha valami nem úgy volt ahogy ő akarta, képtelen volt kompromisszumra, ezért én az igényeimből alább adtam. Ha valamivel kapsolatban kétség merült fel ennem, akkor napokig hanyagolt, hozzám sem szólt, max anyit hogy megsértettem. De hogy mivel azt sosem mondta. Teljesen radom módon kommunikált velem, és amikor válaszoltam akkor vagy válaszolt vagy sem. Mindig túl elfoglalt volt ahhoz hogy törődjön velem, és addig jutott a helyzet, hogy nekem kötelességem lett volna örülnöm annak is, ha csak naponta annyit ír hogy szia! Na én legutóbb berágtam és megkérdeztem van-e valamilyen mondanivalója, vagy megint csak beköszönt-e és ennyi? Na erre besértődött, én vártam 2 napot, aztán megírtam neki hogy én enek véget vetek mert játszmázós gyerekes, érettlen dolognak gondolom azt amiket tesz, plusz hülyének is néz. Ti is szakítottatok már játszmák miatt?
2023. máj. 8. 09:49
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Játszmák miatt sosem szakítanék. Maximum móresre tanítanám az illetőt, hogy felismerje kivel próbálkozik játszmázni:D némi humort is belevíve:)
2023. máj. 8. 09:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Ezekkel nem lehet! Keverik a játékosságot a játszmával. Gyerekek érzelmileg.
2023. máj. 8. 10:05
 3/7 anonim ***** válasza:
95%
Ha valaki játszmázik össze se jövök vele.
2023. máj. 8. 10:09
 4/7 anonim ***** válasza:
93%
Hozzá se mentem volna.az ilyen jellem maximum vmi tingli tangli kapcsiba fér bele aminek úgyis vége lesz
2023. máj. 8. 10:22
 5/7 anonim ***** válasza:
51%
Bocsi azt hittem ferj
2023. máj. 8. 10:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szakítottam. Velem az érzelmi zsarolást játszotta el folyamat egy exem, és nekem kellett kitalálni a gondolatait. Plusz egy sima barátnőkkel történő talira is el akart jönni, olyan féltékeny volt. Szánalom volt, szakítottam hat hónap után,kár, hogy nem előbb. 25L
2023. máj. 8. 10:58
 7/7 anonim ***** válasza:
A kompromisszum az, ha mind a 2 fél enged. Sajnos ma a nők nagy többsége azt gondolja a férfi köteles mindenben engedni. A kompromisszum bizony az hogy mind a két fél enged. És természetesen biztos hogy van olyan párkapcsolat is, ahol vagy mind a két fél enged, vagy egyszer a nő, egyszer a férfi enged. Csak véleményem szerint ez a kevesebb manapság. És természetesen a férfinek is kell engedni. A lényeg, hogy meg tudják beszélni és meg tudják oldani a problémákat. És az is természetes, ha csak az egyik fél enged, akkor az a fél előbb-utóbb beleún a kapcsolatba, legyen az a férfi vagy a nő.
2023. máj. 30. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!