Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan és miért szakítottatok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan és miért szakítottatok? Mi volt a probléma, hogyan reagált rá a másik?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 18. 18:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szakítást provokált. Addig aljaskodott szemétkedett velem hogy kitegyem. Ha próbáltam vele beszélni is a duma az volt, de tettekben fokozatosan még szemetebb lett, hogy rákenyszerüljek szakítani vele.

Szerintem korrekten velem még egy ember nem szakított soha.

2023. ápr. 18. 18:39
 2/9 anonim ***** válasza:
*A probléma, meg az oka ismeretlen.
2023. ápr. 18. 18:40
 3/9 anonim ***** válasza:
49%

1 lányba voltam szerelmes, vele azért voltam kénytelen szakítani mert kiderült hogy borderlineos

A többieknél rájöttem hogy nem vagyok szerelmes és ezért

2023. ápr. 18. 19:51
 4/9 anonim válasza:
95%
Első nagy szerelmemmel 4 éve szakítottunk, nem akartam tovább bántani a rossz magaviseletemmel.
2023. ápr. 18. 21:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem vett feleségül...
2023. ápr. 18. 22:48
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretett, ismerkedett a hátam mögött, ha szükségem volt rá, nem volt mellettem. Plusz a szex sem működött már a végén, úgy éltünk egymás mellett, mint két lakótárs.
2023. ápr. 19. 09:52
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szintén kiprokoválta a szakítást.
2023. ápr. 20. 13:13
 8/9 anonim ***** válasza:
5# Krisztián?
2023. ápr. 20. 13:14
 9/9 Paczalos István ***** válasza:
100%
Több is volt, van akivel jó volt a szex, de hosszú távon nem bírtuk ki egymást. Volt aki kevés volt szexuálisan, van akinek én voltam kevés. Összesen két nő volt az, akivel a szex és a mindennapi dolgok is működtek/nek az egyik a jelenlegi feleségem, a másik meg haza ment Új-Zélandra, de vele előre meg is beszéltük, hogy ez csak egy barátság extrákkal kapcsolat.
2023. ápr. 20. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!