Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szakítottatok a párotokkal? Mik a leggyakoribb okok, milyen problémák merülhetnek fel ?
- zavart mások véleménye ("te EZZEL vagy" - sosem mondták ki, mert nem jutottunk el oda, de ezt gondolták volna, mások véleményére adtam) + zavart az igénytelensége (volt egy borzasztó libazöldes mokaszin-papucs valamije)
- nem állt fel első szexnél, távkapcsolat volt, azon paráztam, mi lesz, ha legközelebb sem fog, így is nagyon ciki volt, ha másodszor is megtörténik, végképp para lett volna, utólag belegondolva lehet nem történik meg és jó lett volna, de most már mindegy
- szerencsejátékfüggő voltam és még azt se tudtam megoldani, hogy elutazzak hozzá (szintén távkapcs) + vallási dolgok közrejátszottak
- túl kövér volt, ami engem lehet nem zavart volna, de hosszútávon ha egészségügyi baja lesz belőle (mert ugye változtatni nem fog), vagy megint csak hogy mit gondolnak róla mások (pl. rokonaim), az már zavart volna
- roppant igénytelen volt, vele amúgy nem szakítottam, csak akartam, és azon őrlődtem, mi lesz most, szerencsére végül ő szakított, de én is akartam, így jól váltunk el és nem is keressük egymást, jó volt a szex de ennyi
- amin pedig most gondolkodom, hogy alig van rám ideje
Ez nem mind volt kapcsolat, csak lehetett volna, és tőlem függött. Így ha lett is volna kapcsolat, és később szakítunk, ezen okok nagy része akkor is meglett volna.
De valahogy ezen nem tudom túltenni magam, hogy mit gondolnának rólunk mások mint pár. Ezért vagyok válogatós, mert akit mindenki előtt felvállaltam volna, annak nem kellettem, akinek pedig kellettem volna, arra rövid-hosszútávon nemet mondtam.
f
Rossz volt a szex
Ellaposodott a kapcsolat, monoton lett
Elmúlt a vonzalom
Bennem fokozatosan elmúlt a szerelem és sajnos azzal együtt jöttek a problémák is egymás hegyén-hátán.
Hosszú lenne leírni mindet, szóval csak röviden: Van olyan, hogy két ember egyáltalán nem illik össze.
Én meg nem szakítottak senkivel, de nálam ezek lennének az okok, amik miatt megtenném:
-eltérő, összeegyeztethetetlen jövőkép (pl házasság, gyerek, hol éljünk)
-ha tiszteletlenul bánik vagy beszel velem
-ha erőszakos
-ha iszik, dohányzik, drogozik (ezekben nálam zeró tolerancia van, mivel én sem csinalom egyiket sem)
-ha nem akar emberileg/szakmailag fejlődni
-ha meg akarja mondani, mit vehetek fel, kivel beszélhetek, elmar a barátaimtól/családomtól, állandóan féltékenykedik
-ha a szexben önző, fétisei vannak vagy állandóan hármasban akar szexelni,vagy esetleg az anált erőlteti
-ha megcsal, az azonnali szakítással jár
Ezek azok, amik biztosan szakítást vonnak maguk után, de szerencsére egy részük igen hamar, meg az ismerkedési szakaszban kideríthető.
24N
Írogatott az exével meg más palikkal, le rombolta a bizalmat bennem és kiraktam.
F
Unalmas volt,
Semmi romantika se erotika,
Nem tudtunk beszélgetni vagy megbeszélni semmit,
Nem volt jövőkép, nem akartunk egymástól úgy nagyon semmit csak elvoltunk 6 évig egymás mellett.
De végre végre. Hagyott maga után egy űrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!