Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szakítottatok a párotokkal? Mik a leggyakoribb okok, milyen problémák merülhetnek fel ?
-Egy életképtelen volt, egyedül semmit nem tudott megoldani
-Nem volt hajlandó elmenni dolgozni, mert ő meg tanul, és sose volt pénze, folyamatosan az én pénzemen lógott
-Mindig én voltam a hibás, ő sosem, azt a szót hogy bocsánat, nem ismerte
-Nem tudta használni a f*rkat, és folyamatosan szex*lni akart, akkor is hogyha nekem nem volt kedvem.
-Nem érdekelte hogy en mit akarok, csak az hogy ő mit.
Ezek voltak a fő problémák, mikor szakítottam vele utána meg az anyja is irogatott nekem. 23 éves férfi volt elvileg, de hát ebből is látszik hogy egy életképtelen ostoba volt.
5 éve alig volt köztünk szex (fél évente-évente 1) az utolsó 2-3 évben az intimitás is elveszett. Nem tett az ügy megoldása érdekében semmit.
40 évesen, sok év után inkább mégsem akart gyereket.
Az utolsó egy évben lett egy krónikus betegségem, amit nagyon nagyon rosszul kezelt.
Mindent nekem kellett csinálni, nekem kellett lemondani a saját terveimről, összességében úgy éreztem, hogy a tettei nem tükrözik a szavait. Úgy éreztem leszar, nem tesz értem, nem tesz a kapcsolatunkért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!