Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szakítottál a barátoddal, barátnőddel?
Az egyikkel azért, mert egy bántalmazó, rakás sz.ardarab volt.
A másikkal azért, mert frusztrált és rosszindulatú volt, és saját bevallása szerint szándékosan generált veszekedést, mert ő "meghal az unalmas kapcsolatoktól", valamint tudja, hogy a nőknek sem kell olyan.
Nem volt jó a szex, aztán nem volt szex. Próbáltunk párterápiát, próbáltunk mindent, csak kudarcérzés, önbizalomhiány és frusztráltság maradt. Egy évig tepertünk, onnantól vált zavaróvá kifejezetten ez a probléma. De 5 évig voltunk együtt. Én úgy éreztem, hogy így nem teljes az életem és nem tudok mellette az az ember lenni, akinek tartom magam és amilyennek szeretem magam. Fontos lett volna, hogy együtt éljük meg ezeket a dolgokat, de nem ment, nem taszított, de nem kívántam úgy, ahogy köztünk "sikerült" volna.
Mások szemében persze mi voltunk az álompár, de ki nem szarja le? Nyilván nem fogom kibeszélni a barátaimnak, hogy fél éve nem volt orgazmusom és nem is tudom kihozni magamból a nemi vágyat konkrétan, nemhogy ezt.
Emberileg és társaság szempontjából jónak lenni egy romantikus kapcsolatban szükséges feltétel, de önmagában édeskevés.
Az egyikkel azért, mert elegem lett abból, hogy megalázó módon bánt velem. Nem kezelt egyenlő félként, nem becsült meg.
A másikkal azért, mert durván kihasznált, és lelkileg bántott.
Nekem is hasonlók.
Egyik a kaocsolqtban szűkszavu lett(pl egy eladóval is tobbet beszelgetett mint velem, én meg hiába beszéltem mintha a falnak beszéltek volna), megvonta az öleléseket szeretetet(szerintem ő ezeket nem is igényli kaocsolatbokban), de még a telefont se tette le nekem ugy hogy puszi szia, hanem a puszi is csak másoknak járt, ez mellett állandoan nála kellett lenni mint vmi rabok nem mozul ki), vagy tv-zni, es csetelgetett ismerkedett nőzött a hátam mögött teloját dugdosta.(szerintem van vmi autista hajlama is)
Es már 3. éve kapar hogy béküljek ki. Visz mindenhova megvesz nekem mindent kenyérre lehet kenni és annak is örül ha csak szóba állok vele, már ezért is "jutalom" jár.
De még a szextol is undorodom lenne/van a fentiek miatt vele, még az se menne, nemhogy kibékülni.
Néha még azt is lemosnám magamrol hogy beszéltem vele. Hogy ne legyen az agyamban sem.
Másik meg fizikai bántalmazó sérült sajnos.
Óriási szerelem volt,úgy gondolom,mindkét részről.
Aztán egy bizonyos nyomós indokra hivatkozva próbált elengedni engem,én is őt,hát mostanra már elmérgesedett köztünk a helyzet.Végül is bocsánatot kértünk egymástól... dr sajnos ebből soha nem lenne normális kapcsolat,mert ő nem akarja.Én meg belefáradtam abba,hogy bárkinek is könyörögjek.Kicsit össze vagyok zavarodva most,mert gyönyörűen indult és amíg tartott,borzasztóan intenzíven éltük meg az érzéseinket.
Én kétszer szakítottam, velem többször.
1.: Toxikus volt, sajnos ő volt az első barátom, így nem tudtam, hogy ez amit csinál nem egészséges. Lehúzta az önbizalmamat, érzelmi zsarolt, ha rajta kívül mással is találkoztam (barátokkal), a szex kevés és rossz volt, engem teljesen hülyének tartott és ezt ki is fejezte, anyuci pici fia volt, akinek az volt a terve, hogy majd elvesz feleségül és én majd kiszolgálom, a gyerekeket meg én nevelem, volt egy kis fizikai bántalmazás is, elhanyagolt, a végén már alig beszélünk és a talik is olyanok voltak hogy én odamentem ahol ő épp volt, kaja a mekiben aztán megy haza. Ő nem számított a szakításra, pedig mondtam neki többször is, hogy ha így folytatja, vége, de nem akarta meghallani.
2.: Gyanús volt már az első naptól, hogy még az exét szereti. De próbáltam benne megbízni, ő azt mondta, hogy oké néha beszél vele felszínesen, de már nem szereti. Mint kiderült, mindennap beszélnek, rólam említést sem tett egy ideig. Belenéztem a telefonjába és kiderült, hogy amúgy szexelni is összejárnak, pedig azért szakítottak, mert a csajnak szeretője volt és amikor lebukott ment hozzá. Ezenkívül nem írt egész nap semmit nekem, csak annyit volt hajlandó chatelni, hogy megbeszéljük, mikor hol tali. Az első két hétben voltunk csak kettesben, utána már mindif a családjával meg a barátaival kellett közös programokat csinálni, mert ő úgy gondolta, hogy éli tovább az életét pontosan ugyanúgy, mint eddig, én meg vagy alkalmazkodom, vagy nem, döntsem el, max nem talizunk. Ő úgy csinált, mintha ő dobott volna ki, mert az egója nem viselte el, hogy vele szakítanak.
-mert eltávolodtunk a távkapcsolat miatt, egyre kevesebb találkozás, így kiszerettem belőle
-mert elkezdett megbízhatatlanná válni, nem számíthattam rá, talán meg is csalt a végén
-nem tudtunk egymásnak idővel sem igazán megnyílni, csak megvoltunk mint két ember aki jól érzi magát együtt. jó volt, de ez nem volt igazi kapcsolat/szerelem, így elengedtük egymást
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!