Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Van itt olyan, akivel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, akivel a szülinapján szakítottak?

Figyelt kérdés
Akár friss, akár régebbi történet, kíváncsi lennék, ki hogyan élte meg ezt a pocsék érzést. Akár privátban is várom a történeteket, tippeket a túlélésre.
2023. máj. 15. 14:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nem ismerek olyat, akivel ez történt volna. Ez olyasmi, amiről mindenki tudja, hogy illetlen, éretlen és bunkóság.

Én minden szakításkor azt mondom, bármennyire is szeretted, nem működtetek együtt. Hiszen vége lett, bármilyen okból is! Akivel pedig együtt éled majd le az életedet ahhoz pedig pont ez kell - hogy együtt legyetek. Egyszerű, nem?

Szóval ővele vége. Mi lesz most? Most hagysz magadnak egy kis időt... ilyenkor nem csak a múltat gyászoljuk, hanem az esetleges jövőt is. Egy képet, ami nem ő volt, elvégre az a jövő kép sosem jött el... Te valójában félreismerted, akinek te őt gondoltad, valójában sosem létezett, hiszen szakított veled. De ettől még lehetsz szomorú, gyászolhatsz, de figyelj magadra is!

Először is, kérlek ne menj vissza hozzá... simán lehet, hogy ő megbánja a döntését. Valamilyen szinten mindig visszajönnek, vagy ténylegesen vissza szeretnének szerezni, de úgysem változnak meg, vagy pedig csak időnként még leellenőrzik, hogy ott lennél-e még, ha nekik borúsra fordul az élet vagy a társkeresés. Könnyíts meg a dolgát neki is, neked is, és ne tartsd vele a kacsolatot az egó növeléséért.

Neked pedig annál több időd lesz minden másra! Hívd fel a barátnőidet, családodat, akár pszichológust, és mondj el nekik mindent, akár többször is. Az igazi barátok ezt megértik és segítenek. Add ki magadból. Egy pár napot vagy akár hetet nyugodtan tölts önsajnálatra és gyászra, ne próbáld meg átugrani ezt a lépést! Majd mikor végeztél vele, szabj magadnak kisebb határidőket - pl nem gondolhatsz rá nap közben, hanem csak este vagy délután egy órára, amikor leülsz és akkor viszont csak rá gondolsz, szinte kényszer szerűen. Ezzel időt teszel félre amikor megengeded magadnak, hogy gyászolj, de nem hagyod, hogy a napodat uralja. Persze ne haragudj magadra, ha időnként megbotlasz, csak ne add fel!

Tegyél valamit magadért! Menj ki a friss levegőre, mozogj egy kicsit, csodákat tesz! A fizikai mozgás nagy hatással van a mentális jóllétre. Kipróbálhatod a jógát is, akár csoportosan akár egyedül. Tűzz ki magadnak egy célt, akár fitnesz, tanulmányok, munka, hobbi stb amin dolgozhatsz. Így nem azon fogsz agyalni, hogy most mihez kezdj a napoddal, hiszen van egy célod! De ne hagyd, hogy felemésszen a munka, ez nem figyelemelterelére kell használni! Fókuszálj a lelki békédre! Ha frissen léptél ki egy kapcsolatból akkor meg kell tanulnod újra egyedül is lenni néha. Pl csinálj magadnak egy kávét, teát és csak ülj a bögréddel. Csak figyeld a gondolataidat és engedd el őket. Ilyenkor a kreativitás pl festés is sokat segíthet! Írj naplót, hogy az érzelmeiddel szinkronban maradj. Annyi sok szeretetet tudnál adni, hát adj magadnak először!

Idővel majd készen állsz, hogy újra megismerkedj valakivel, de nem kell siettetni. Most ez a legjobb időszak amit átélhetsz, ilyenkor történnek a legnagyobb átalakulások - amikor magadra figyelsz.

Ha valaki a szülinapodon szakít veled akkor csak egy valamire emlékezz: ő nem egy jó ember, ha ezt csinálta veled. Te pedig egy jó emberrel szeretnéd elélni az életedet. Emlékezz a szépre, bocsásd meg a rosszat és engedd el mindkettőt. Most már tudod, mi az amit szeretnél és mi az amit nem, egy kapcsolatban.

2023. máj. 15. 15:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Isten éltessen! fújd el a gyertyát! szakítani akarok!
2023. máj. 15. 16:54
 3/6 anonim ***** válasza:
utána pár nappal.... lejött hozzám mintha minden szupi lenne... majd hazament és írta hogy talizni akar, már tudtam hogy mi lesz.... jelenleg kilátástalannak látom a jövőm nélküle... meghalnék legszívesebben
2023. júl. 16. 20:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom. Nekem még mindig fáj, de azzal vigasztalom magam, hogy nem ő volt a megfelelő ember számomra. Már csak azért is, mert így időzített.
2023. júl. 17. 14:09
 5/6 anonim ***** válasza:
bárcsak én is így fognám fel... talán majd az idő segít. de tényleg úgy érzem hogy egy ilyen lányt sosem találok többé
2023. júl. 17. 15:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Én kiábrándultam a kapcsolatokból. Egy időre jobb, ha nem is lesz. Rendbe jövök lelkileg, aztán majd jön a szerelem is. Egyelőre ráér.
2023. júl. 17. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!