Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan gyűjtsek erőt a szakításhoz és nyerjem vissza a szabadságom?
Nárcisztikus a párod - vagy egy házaspárról lenne szó? Az ország melyik régiójáról lenne szó? Önkormányzati segítség? Kormányablak?
Legvégső sorban: családsegítő szolgálat?
Kicsit zavarosra sikeredett az eleje. Nekirugaszkodnál még egyszer?
Türelmedet kérjük és köszönjük!
Ne legyen benned szégyenérzet! Aki élt már nárcisztikus befolyása alatt, átélte ugyanezt.
Pontosan tudom milyen, ha leépítik az önbecsülést, a kapcsolataid elhidegülnek miatta, és elhiszed, hogy mindenről te tehetsz. Én feleenyi ideig voltam ebben, és gyerek nélkül (ellenben 5 kutyával) szálltam ki. Az is para volt, a szüleim pl hiába nem bírták az exem felkérdeztek, hogy miért nem maradok inkább vele? A saját anyám... viszont a barátok, akik addigra már távolságot tartottak szerencsére ugrottak, hogy végre "visszatérek". Szóval ne írd le a környezetedben élőket, keresd fel őket, kezdj mesélni, lehet, hogy lesz olyan, aki erre a pillanatra várt, hogy végre észrevedd :) Nekem szörnyen jól esett, hogy azonnal el tudtam helyezni a kutyáimat néhány barátnál, és végülis a szüleim sem aggódtak azon, hogy "hajléktalan" vagyok, hanem segítettek új lakhelyet találni.
Nyilván ne az ismeretlenbe ugorj ki a gyerekekkel, de kezdj el lépéseket tenni. Tervezni, albit nézni, kezdj beszélgetést a régi barátokkal, a családoddal. Mondd el, amit leírtál, hogy most átvert szamárnak érzed magad és változtatni akarsz.
Nekem azzal, hogy tervezni kezdtem, már nőtt az önbizalmam, majd folyamatosan alakítottam magamon is, új stílus, életmódváltás. Most már tudom magamról, hogy jól nézek ki, csinos vagyok, vettem egy saját házat és találtam egy rendes embert. Neked nehezebb dolgod lesz, de nem lehetetlen! És mindenkinek, a gyerekeknek is ez lesz a legjobb! Kitartás!
Szia! Ha gondolod szívesen beszélgetek veled erről.
Sejtem mibe lehetsz és miért… Előljáróban : ha te nem vagy jól, a gyereked sincs! Nem éri meg olyanban maradni ami neked nem jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!