Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás, szünet után jöttetek össze újra az exszel? Csak olyanok írjanak, kérem, akiknek sikerült. Okokat is kérnék, mi vezetett anno a szakításhoz
Nekem sikerült, aki kidobott 10 év után újra akart, de nekem másnap esett le, hogy kössz mégse.
Az vezetett a szakításhoz, hogy nem akartam velem tervezni, mert 19 évesen csak bolti eladó voltam egyetem mellett, ami büfészak volt, illetve csak a második nő voltam, akivel lefeküdt és hódítani akart. Nem ment neki:D
Kidobott mert kamu hírből kavarásokbol váltig meg volt arrol győződve hogy megcsaltam. Errol en nem tudtam akkor(de kesobb msr igen mert visszahallottam). Csak kirakta a cuccaim szo nelkul hogy pakoljak pá.
Aztan osszejottem massal.(az exszel 3 honapja voltunk kulon de abszolut mindennemű kontakt nelkul) Aztan kiderult hogy a masik(az uj srác) nem is szeret engem valojában, szenvedtem etc. A szobában voltam mig a srac palacsintat sütött es a megvilagosodástol hogy lesz.r, kihasznál, epp jött rám a depresszio. (Szakitas utáni ujabb szakitás kilatasban sírás után ujabb sírás. Hát szoval...)
Es akkor a csendben megszolalt a telom. Egyszer.
(Anno az exszel volt koztunk egy olyan jel, hogy ha csak megcsorgetjuk egymast, az csak annyit jelent, hogy rad gondolok szeretlek.)
Elbűvölten neztem a telot, lassan közelitettem meg. És láttam ő az. És álltam néztem döbbenten. És..visszacsörgettem. egyszer.
Aztán ujra egyutt. Minden happy volt belátta bűneit etc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!