Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás, szünet után jöttetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás, szünet után jöttetek össze újra az exszel? Csak olyanok írjanak, kérem, akiknek sikerült. Okokat is kérnék, mi vezetett anno a szakításhoz

Figyelt kérdés
2021. júl. 5. 16:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sikerült, aki kidobott 10 év után újra akart, de nekem másnap esett le, hogy kössz mégse.

Az vezetett a szakításhoz, hogy nem akartam velem tervezni, mert 19 évesen csak bolti eladó voltam egyetem mellett, ami büfészak volt, illetve csak a második nő voltam, akivel lefeküdt és hódítani akart. Nem ment neki:D

2021. júl. 5. 16:42
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Kidobott mert kamu hírből kavarásokbol váltig meg volt arrol győződve hogy megcsaltam. Errol en nem tudtam akkor(de kesobb msr igen mert visszahallottam). Csak kirakta a cuccaim szo nelkul hogy pakoljak pá.

Aztan osszejottem massal.(az exszel 3 honapja voltunk kulon de abszolut mindennemű kontakt nelkul) Aztan kiderult hogy a masik(az uj srác) nem is szeret engem valojában, szenvedtem etc. A szobában voltam mig a srac palacsintat sütött es a megvilagosodástol hogy lesz.r, kihasznál, epp jött rám a depresszio. (Szakitas utáni ujabb szakitás kilatasban sírás után ujabb sírás. Hát szoval...)

Es akkor a csendben megszolalt a telom. Egyszer.

(Anno az exszel volt koztunk egy olyan jel, hogy ha csak megcsorgetjuk egymast, az csak annyit jelent, hogy rad gondolok szeretlek.)

Elbűvölten neztem a telot, lassan közelitettem meg. És láttam ő az. És álltam néztem döbbenten. És..visszacsörgettem. egyszer.

Aztán ujra egyutt. Minden happy volt belátta bűneit etc.

2021. júl. 5. 16:59
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja azt nem is tudom hogy megtudta e hogy kamu volt es nem csaltam meg. Ezt a temat csak annyiban érintettuk kibéķülésnél, hogy sajat magat tartotta hibásnak ha kifelé kacsintgattam is mert hanyagolt. Ennyit mondott csak errol hogy belátja hogy keveset foglalkozott velem.
2021. júl. 5. 17:02
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Pár hónapos kapcsolatom volt, aztán megcsalt, majd el is hagyott a srácért. Először könyörögtem, hogy beszéljük meg (így visszagondolva már ég a pofám, hogy milyen szánalmasan viselkedtem), aztán megmutatta a csávónak a beszélgetéseinket, ahogyan szerelmet vallok stb., rajtam röhögtek és elszidtak szánalmas kis gyökérnek. Ezután letiltottam a csajt, majd 2 évre rá írt nekem a csaj barátnője, hogy beszélni akar velem az exem. Feloldottam a tiltást, majd kiderült, hogy a srác párszor megfektette, majd 1 hét után kidobta az exemet, aki depressziós lett. A rá következő évben pedig teherbe esett a csaj egy idősebb faszitól, aki otthagyta. Abortuszra kellett mennie. És ezek után azt akarta, 2 év után, hogy fogadjam vissza... szerintetek visszafogadtam? Azt hiszem erre mondják, hogy Isten nem bottal ver.
2021. júl. 5. 17:06
 5/13 anonim ***** válasza:
71%
Jöttem össze vele, 4 hónap szünet után 3 hónapra, majd megcsalt. Soha többet..
2021. júl. 5. 17:06
 6/13 A kérdező kommentje:
2es: a tiéd szép történet
2021. júl. 5. 17:52
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Sok sztorit ismerek, amik jól végződtek, többet amik nem. Meg kell próbálni, ha mind a kettő akarja és nem valami komoly dolgon úszott el a kapcsolat.
2021. júl. 5. 18:06
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
En is ebben a cipoben jarok, 3 honapja szakitottunk az exemmel de meg szeretem, most keszulok irni neki😏
2021. júl. 5. 19:29
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Az lemaradt hogy 7 eves kapcsolat
2021. júl. 5. 19:30
 10/13 A kérdező kommentje:
Utolso: miért lett vége?
2021. júl. 5. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!