Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ideiglenes szakítás/szünet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ideiglenes szakítás/szünet esetén mit jelenthet ez a mondat? Mire utalhat vele a másik?

Figyelt kérdés
"Mert őszintén, azért én sem szeretném, ha végleges lenne, ami most van. "
2021. máj. 19. 00:54
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Nincs olyan, hogy szünet... hogy lehetne az a megoldás egy kapcsolat megmentésére, hogy külön vagyunk? 🤦🏼‍♀️ Fogadd el, hogy vége van és lépj tovább.
2021. máj. 19. 01:33
 2/6 anonim ***** válasza:
55%
Valszeg nincs baratja. Kapcs fuggo
2021. máj. 19. 05:47
 3/6 anonim ***** válasza:
78%

Ez a kérdés csak vagy 3xor volt már

Felejtsd már el

Eszem megáll 🤦‍♀️

2021. máj. 19. 08:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A szünet általában arról szól,hogy egyik fél sem mondja ki azt,hogy vége.Várják,hogy a másik megtegye, vagy épp' fordítva: nem várják, és bizakodnak a folytatásban.

A szünetnek én sosem látom értelmét. Egy kapcsolat vagy működik vagy nem. Alaposan át kell gondolni a szakítást és szakítani kell, vagy megoldást találni a problémára ha lehet.

Sokan viszont egyszerűbbnek tartják azt az elvet,hogy "majd az élet megoldja". Pedig nem fogja....Vagy megoldja úgy,hogy lezárja, elhidegülnek ugyanis egymástól a párok.

Van akinél ennek az ellenkezőjét váltja ki de szerintem csak azért mert nem akar egyedül lenni, esetleg nincs lehetősége azonnal ismerkedésre és magányosnak érzi magát. Ezért hagyja nyitva kiskaput.

2021. máj. 19. 09:56
 5/6 anonim ***** válasza:
81%
Gyáva véglegesen szakítani, azt várja, hogy te tedd meg, ennyit jelent.
2021. máj. 19. 11:20
 6/6 anonim ***** válasza:
"Zárd le helyettem. Te mond ki, hogy vége."- ezt jelenti.
2023. jan. 5. 22:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!