Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás, szünet után jöttetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás, szünet után jöttetek össze újra az exszel? Csak olyanok írjanak, kérem, akiknek sikerült. Okokat is kérnék, mi vezetett anno a szakításhoz

Figyelt kérdés
2021. júl. 5. 16:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én szívesen összejönnék az exemmel. Életem legjobb pasija volt.

Viszonynak indult, szerelem lett. De nem akartam harmadik lenni, ezért szakítottam vele egy idő után.

Ha egyedülálló lenne, bármikor folytatnám vele.

2021. júl. 6. 10:57
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, sajnos. Eleve úgy gondoltam, hogy nem jár második esély, mégis megadtam neki és visszaélt vele.

Eleinte egyébként működött, de ugyanazok és még súlyosabb problémák is jöttek.

2021. júl. 6. 15:06
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Sosem kaptam másodij esélyt, pedig a csillagokat is lehoznám neki, több mint egy éve a szakítás után is csakis ő az életem szerelme.
2021. júl. 21. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!