Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár hét / hónap szünet vagy szakítás után élted már azt át, hogy átértékelődtek benned a dolgok és esélyt adtál az újrakezdésre?
Figyelt kérdés
2021. jún. 19. 10:42
1/8 anonim válasza:
Nem. Okkal szakítottunk mindig. Általában azért mert megcsaltak. Csak erről nem tudtam. Mindegy. A kérdésed nem ez volt, szóval továbbra sem. Ami annyira megromlott, hogy szakítás lett a vége, akkor az úgy is marad. Szerintem (tényleg csak szerintem) nincs ilyen. Nem fog változni, vagy ha mégis, akkor a bizalmon esett károkat nagyon nehéz, vagy lehetetlen helyre hozni.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem megcsalásra gondolok, hanem időhiány, elterő gondolkodásmód a kapcsolatról. Szünet után változik- e
2021. jún. 19. 10:56
3/8 anonim válasza:
Persze, nem csak erre kell gondolni. Ez csak egy ami után nincs vissza. Eltérő gondolkozás, érdekes mert függ attól, hogy mennyire eltérő és miben. Pl ha te családot akarsz, de a párod nem (nem csak jelenleg hanem úgy az életében) akkor nincs miről beszélni. Egyéb esetekben amikkel lehet együtt élni meggondolandó, viszont akkor azt meg kell beszélni nem azonnal szakítani.
5/8 A kérdező kommentje:
A figyelem, törődés hiánya. Amit ha mondasz, akkor a párod hisztinek érez. Pedig csak több találkozás, figyelem kéne. Ez vezet szünethez, szakításhoz. Idővel rájöhet - e egy ilyen férfi, hogy basszus, hibázott?
2021. jún. 19. 11:07
6/8 anonim válasza:
Rá is jöhet. De nagyon hosszan nem érdemes várni. Ugyan ezt eljátszottam már én is, aminek a vége az lett, hogy talált mást. Nyílván azért nem foglalkozott velem annyit mert már nem érdekelte az egész sztori, de egyedül sem akart lenni.
7/8 anonim válasza:
Velem volt már ilyen, hogy átértékelődtek bennem a dolgok, olyan is volt, hogy változott a viselkedésem emiatt, jobb lett a kapcsolat újrakezdés után. (L)
Amilyet még nem láttam sehol, hogy amit a pasi hisztinek tartott, azt később is ne hisztinek látta volna.
Könnyebb azt mondani, hogy te vagy a hisztis,veszekedni picitt, mint hogy időről-időre energiát fektessen bele abba hogy törődjön veled.
8/8 anonim válasza:
Szünet? Hagyjuk már. Akkor akarnak az ilyenek visszakúszni, ha jó leszel te is. Arra az időre, amig nem találnak mást. És ezt lehet ismételni a végtelenségig.
Akinek egyszer nem voltál jó, sose leszel. Tartsd már magad többre. Az ilyeneknek csak arra vagy jó, hogy valakivel ezt meg tudják csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!