Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Pár hét / hónap szünet vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár hét / hónap szünet vagy szakítás után élted már azt át, hogy átértékelődtek benned a dolgok és esélyt adtál az újrakezdésre?

Figyelt kérdés
2021. jún. 19. 10:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Okkal szakítottunk mindig. Általában azért mert megcsaltak. Csak erről nem tudtam. Mindegy. A kérdésed nem ez volt, szóval továbbra sem. Ami annyira megromlott, hogy szakítás lett a vége, akkor az úgy is marad. Szerintem (tényleg csak szerintem) nincs ilyen. Nem fog változni, vagy ha mégis, akkor a bizalmon esett károkat nagyon nehéz, vagy lehetetlen helyre hozni.
2021. jún. 19. 10:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem megcsalásra gondolok, hanem időhiány, elterő gondolkodásmód a kapcsolatról. Szünet után változik- e
2021. jún. 19. 10:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Persze, nem csak erre kell gondolni. Ez csak egy ami után nincs vissza. Eltérő gondolkozás, érdekes mert függ attól, hogy mennyire eltérő és miben. Pl ha te családot akarsz, de a párod nem (nem csak jelenleg hanem úgy az életében) akkor nincs miről beszélni. Egyéb esetekben amikkel lehet együtt élni meggondolandó, viszont akkor azt meg kell beszélni nem azonnal szakítani.
2021. jún. 19. 11:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem!
2021. jún. 19. 11:04
 5/8 A kérdező kommentje:
A figyelem, törődés hiánya. Amit ha mondasz, akkor a párod hisztinek érez. Pedig csak több találkozás, figyelem kéne. Ez vezet szünethez, szakításhoz. Idővel rájöhet - e egy ilyen férfi, hogy basszus, hibázott?
2021. jún. 19. 11:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Rá is jöhet. De nagyon hosszan nem érdemes várni. Ugyan ezt eljátszottam már én is, aminek a vége az lett, hogy talált mást. Nyílván azért nem foglalkozott velem annyit mert már nem érdekelte az egész sztori, de egyedül sem akart lenni.
2021. jún. 19. 11:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Velem volt már ilyen, hogy átértékelődtek bennem a dolgok, olyan is volt, hogy változott a viselkedésem emiatt, jobb lett a kapcsolat újrakezdés után. (L)

Amilyet még nem láttam sehol, hogy amit a pasi hisztinek tartott, azt később is ne hisztinek látta volna.

Könnyebb azt mondani, hogy te vagy a hisztis,veszekedni picitt, mint hogy időről-időre energiát fektessen bele abba hogy törődjön veled.

2021. jún. 19. 11:25
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szünet? Hagyjuk már. Akkor akarnak az ilyenek visszakúszni, ha jó leszel te is. Arra az időre, amig nem találnak mást. És ezt lehet ismételni a végtelenségig.

Akinek egyszer nem voltál jó, sose leszel. Tartsd már magad többre. Az ilyeneknek csak arra vagy jó, hogy valakivel ezt meg tudják csinálni.

2021. jún. 19. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!