Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás. Családi esemény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás. Családi esemény előtt vagy után?

Figyelt kérdés

Biztos vagyok benne, de nem akarok nagy gebaszt okozni...

Ráadásul együtt élünk..

2021. jún. 19. 07:56
A kérdező szavazást indított:
Tedd meg minél hamarabb!
Én várnék, és utána.
33 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
60%
Milyen jellegű családi esemény? Én azt még lehet kivárnám és utána lépnék.
2021. jún. 19. 08:06
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én képtelen lennék egy családi eseményen alakoskodni, eljátszani, hogy egy pár vagyunk, másnap meg kidobom és ezt már tudom előre.
2021. jún. 19. 08:07
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz jobb előtte sem, utána sem. Ez csak annyiban befolyásoló tényező, hogy ott -1 fő lesz. Ha valamelyik szülője temetése lenne, akkor elgondolkoznék.
2021. jún. 19. 08:11
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mennyire vagytok az esemény előtt. Ha pár nappal, addig érdemes kibírni, mert senkinek nem jó, ha nem az eseményről beszélnek a helyszínen, hanem azon csámcsognak, hogy szakítottatok.
2021. jún. 19. 08:37
 5/12 anonim ***** válasza:
90%

Egy kivétel van: két nappal a szülője temetése előtt!

Minden más esetben olyan gyorsan szakíts, ahogy csak lehet. Mondjuk most.

Unokaöcsém járt úgy, hogy esküvő előtt nem akart szakítani. Egész nap azt hallgatta, hogy ők mikor házasodnak végre. Aztán jött a csokordobás. A menyasszony egy az egyben a barátnője kezébe dobta a csokrot. A lány meg odament a fiúhoz, elővett egy gyűrűt és mindenki előtt megkérte az öcsi kezét! Aki nemet mondott.

Innentől el tudod képzelni, gondolom. Sír a csaj, mert nyilvánosan megalázta magát, és persze az elutasítás után nyilvánvaló volt, hogy szakítanak. Sír a menyasszony, hogy élete nagy napját elcseszte a húga, és ő megmondta előre, hogy hülye ötlet. Sír az örömanya, hogy mekkora szégyenbe hozta a lánya, a nagyobbik lánya esküvője botrányba fulladt, ők fizették a felét. Az örömapa tombol, mert oda a lagzi. Fél óra múlva bunkóra itta magát. Mi vendégek meg igyekeztünk csendben elszállingózni.

Még perelni is akarták az öcsit, hogy vagyoni kárt okozott, mert ezek után persze nem volt menyasszonytánc, pedig több milliós bevételt vártak.

Szegény csaj meg csak azt hitte, hogy úgy is el fogja venni, csak várja a megfelelő időpontot, és gondolta, akkor meglépi ő és megkéri a fiút. Eszébe se jutott, hogy nemet mond, mert már 2 éve együtt is laktak.

2021. jún. 19. 09:12
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp sz*r lesz, de én meglépném előtte, mert nem bírnám húzni.
2021. jún. 19. 09:12
 7/12 A kérdező kommentje:
Unokahúg keresztelője.. Köszönöm a segítségeg
2021. jún. 19. 09:36
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

#7: Akkor előtte. Különben egész nap hallgathatod, hogy és nálatok mikor jön a baba?

Halogatni azért se jó, mert mindig lesz valami kifogás, amiért nem alkalmas.

2021. jún. 19. 10:08
 9/12 anonim ***** válasza:
15%

Nem hoznam olyan helyzetbe, hogy epoen total osszetorten egyedül megjelenik a keresztelon es mindenki kerdezoskodik, hogy hol vagyok. Meg nem akarnam, hogy a keresztelorol is ez az emlek maradjon meg neki. Az a par nam mar nem oszt nem szoroz neked ugy sem. Megvarnam a keresztelot majd utana 2 nappal szakitanek.

Nyilvan ha ez az esemeny mondjuk 3 het mulva lesz csak akkor szakits most.

2021. jún. 19. 10:16
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Szakíts most.

Sajnos nekem karácsony környékén telt be a pohár, de az ünnepeket nem akartam egy szakítással elrontani számára, ráadásul még én is szerettem őt, valamilyen szinten reménykedtem is, hogy javítható a kapcsolat.

Végül 2 hónapig elnyúlt a szenvedés, akkor meg a Valentin jött, de akkor kimondtam. Ez a 2 hónap rengeteg fájdalommal járt, hiszen nem volt menthető a kapcsolat, ráadásul amiért ott akartam hagyni, még bunkóbb lett. Teljesen jogosan telt be a poharam, mégis ő izélt ott, hogy innentől mindent úgy csinálok, ahogy ő mond, mert vissza kell nyernem a bizalmát... Eddig uralkodott rajtam, de akkor nyíltan ki is mondta, és elég volt.

2021. jún. 19. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!