Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek ezt miért csinálja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt miért csinálja?

Figyelt kérdés

Két hete szakított velem a párom. Együtt éltünk, és egyik napról a másikra mondta ki, hogy költözzünk külön. Sietve összepakoltam a holmimat, és közöltem vele, hogy ami esetleg ott maradt, dobja ki. Később vettem észre, hogy maradt egy-két fontos dolog nála, és megkértem egy barátnőmet, hogy hozza el nekem, a volt párommal is meg lett beszélve. Erre közölte, hogy személyesen akarja odaadni, és én menjek el érte az általa megadott időpontban!!??

Én már kétszer visszautasítottam, nem szeretnék vele találkozni, erre letiltott a közösségi portálon, a cuccaim nála.

Nem értem, ő küld el engem, akkor ezt miért csinálja? Vagy mi ez?

2021. jún. 14. 15:01
 1/9 anonim ***** válasza:
71%

Mivel a "Felnőtt párkapcsolatok" kategóriába tetted, feltételezem, hogy felnőttek vagytok.

Felnőtt emberként elmész - nem a barinőt küldözgeted - átveszed a cuccod és eljössz!

Elhiszem, hogy sértve érzed magad, bár az sem lenne közömbös, hogy az exed mivel indokolta a szakítást? Mert ez nagyon nem mindegy!

Ha te viselkedtél úgy a kapcsolatban, hogy számára már tarthatatlan volt, akkor nem jogos a sértettséged.

Ez csak egy feltételezés, nem mondom, hogy így volt, csak semmilyen előzményről nem írsz! Pedig nem hiszem, hogy ez mint derült égből a villámcsapás úgy következett volna be.

2021. jún. 14. 15:11
 2/9 anonim ***** válasza:
63%
Valószínűleg meggondolta magát, és valami csinnadrattás meglepetést tervezett a bocsánatkéréshez. Megsértődött, mert nem adtál rá lehetőséget.
2021. jún. 14. 15:12
 3/9 A kérdező kommentje:

Az előzmény csak annyi, hogy ő akart összeköltözni, aztán rájött, hogy kell neki a függetlenség. Reggel még a közös nyaralásról beszélgettünk, délután már nem akart párkapcsolatot.

Néhány nappal a szakítás után kértem, hogy beszéljük meg nyugodtan a helyzetet, szinte kinevetett.

Ezért nem akarok vele találkozni.

2021. jún. 14. 15:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Menj el személyesen a cuccodért és utána felejtsd el ezt a kiszámíthatatlan idiótát!
2021. jún. 14. 15:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Először nekem is az ugrott be, hogy azért volt olyan fontos a találkozás, mert ki akart békülni. A barátnőn meg a postán keresztül ugyebár nem tud.

Erősítsd meg magad annyira, hogy ne tudj megenyhülni, és hozd el a cuccaidat tőle.

2021. jún. 14. 16:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ő szeretne búcsúdugást, te meg tisztában vagy vele, hogy úgyis ez lenne a vége, ha úgy szól hozzád, úgy ér hozzád, ezért küldenéd magad helyett a barátnődet.

Neked kell eldöntened, hogy szeretnél-e búcsúdugást vagy hajlandó vagy lemondani a maradék cuccodról.

2021. jún. 14. 16:02
 7/9 anonim ***** válasza:
14%

#5: "Erősítsd meg magad annyira, hogy ne tudj megenyhülni, és hozd el a cuccaidat tőle."

Ez olyan, mintha a függőnek tanácsolnád, hogy "Ugyan, tök egyszerű nem cigizni, nem inni, nem drogozni.", közben meg neked kívülállóként és függőségre kevésbé hajlamosként biztosan, de neki ettől még nem lesz könnyebb a helyzete. Ezen pszichológus sem tud segíteni, magának kell "kiszeretnie" belőle.

És minél jobban mantrázod magadban, hogy már nem szereted, sőt, egyenesen utálod, annál többet gondolsz rá. Ő meg ezt kihasználja, ha nem tiltod le, akkor amikor már elfelejtetted volna, néha rád fog írni egy semleges valamit, hogy boldog születésnapot vagy ilyesmi.

2021. jún. 14. 16:05
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
#5. Akkor tudsz jobb megoldást, hogyan jusson a cuccaihoz? Sajnos azt a pár percet, amíg kiadja a cuccokat, valahogy meg kell oldani. Utána meg zéró kontakt.
2021. jún. 14. 16:12
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Kell neki valaki, akivel szórakozhat, ha kedve van hozzá. Vissza ne menj hozzá. Ha máshogy nem tudod visszavenni a cuccaid, csak személyesen, minél gyorsabban tedd meg és ne hagyd, hogy megdumáljon.
2021. jún. 14. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!