Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha volt már olyanban részed,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha volt már olyanban részed, hogy szakított veled a párod, de te nem akartad, hogy vége legyen, akkor tőled kérdezem, hogy szakítás után kb. még megannyi ideig remélted/örültél volna annak, ha visszatérne hozzád?

Figyelt kérdés

Azt nem hiszem, hogy azonnal kiábrándultál belőle, mert akkor nem szeretted. Olyanok érdekelnek, akik tényleg NEM akarták a szakítást, csak a másik mégis meglépte. Mennyi ideig vártad, remélted, szeretted volna, ha visszajön? 1 hét? 1 hónap? 1 év?

Komolyan érdekel, kinek mi zajlott le a fejében.

2021. jún. 17. 21:10
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
*megannyi = mennyi :D
2021. jún. 17. 21:11
 2/19 anonim ***** válasza:
80%
7+ év, de én elég balfék vagyok, ne ebből indulj ki
2021. jún. 17. 21:13
 3/19 Alessandro10 ***** válasza:
100%

Nálam kb 1 évig tartott ez az állapot. Utána mondhatnám, hogy elfogadtam, de ez annak is volt köszönhető, hogy utólag olyanokat mondott,olyanokat vágott a fejemhez, amik egyértelművé tették, jobban jártunk a szakítással.

Bár már 2 éve vége, még mindig szeretem, de többé képtelen lennék megbízni benne.

Így továbbléptem.

2021. jún. 17. 21:16
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Talán kb 3/4 év volt, de idővel elfogadtam és előre tekintettem már.
2021. jún. 17. 21:22
 5/19 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Az első hét volt nekem ilyen. Rendíthetetlenül hittem, hogy meg lehet menteni a dolgot. Aztán kiderült minden. Rekordidő, másfél hét alatt elérte, hogy a bizalmam helyrehozhatatlanul elromoljon az irányában, és minél előbb le akarjam zárni (közös, hitellel terhelt ingatlanunk volt). Aztán a közös ingatlan eladása kapcsán csak jobban bebizonyosodott, mennyire alkalmatlan normális párkapcsolatra, meg úgy az együttműködésre általában. :)))
2021. jún. 17. 21:33
 6/19 anonim ***** válasza:
82%

Mivel rendíthetetlenül úgy érzem, hogy ő az igazi, éveket is képes lennék várni rá.

27N

2021. jún. 17. 21:34
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

másfél év telt el a szakításunk óta, azt hittem hogy erős vagyok egészen addig, minden nap többször az eszemben van, próbáltam segítséget is kérni de nem tudom elengedni, nem is beszélünk semennyit, tudom hogy ez nem normális, felborult az egész életem, elkezdtem elhanyagolni magam, alvászavarom van a mai napig, az emésztèsem kuka az idegtől és csak telnek a napjaim... előtte vidám voltam, jó meló, edzés, minden ami kell... türelmes vagyok kert hiszek benne hogy egyszer elmúlik. De semmi harag nincsen bennem, elfogadtam a döntését és tiszteletben tartom maximálisan, amilyen szép volt a kapcsolat olyan szépen is váltunk el.

26F

2021. jún. 17. 21:42
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
7 es vagyok, a mai napig várnám vissza
2021. jún. 17. 21:43
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos egyáltalán nem tudnék már benne bízni, de a szívem még mindig várja.

Mondnuk nálunk végülis "én" szakítottam, de mi mást tehettem volna, kifelé kacsintgatott..

Lassan 1 évnél tartok.

2021. jún. 17. 21:51
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
2 hónapja szakítottak velem és még mindig szeretem. Az első 2 hétben tényleg azt hittem, hogy rájön rossz döntés volt, de hiába. Nem kaptam indokot, csak annyit hogy nem tudja mi változott meg. Szóval próbálok túllépni, de azt hiszem egy részem mindig várni fogja vissza.
2021. jún. 17. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!