Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha volt már olyanban részed, hogy szakított veled a
párod, de te nem akartad, hogy vége legyen, akkor tőled
kérdezem, hogy szakítás után kb. még megannyi ideig
remélted/örültél volna annak, ha visszatérne hozzád?
Figyelt kérdés
Azt nem hiszem, hogy azonnal kiábrándultál belőle, mert akkor nem szeretted. Olyanok érdekelnek, akik tényleg NEM akarták a szakítást, csak a másik mégis meglépte. Mennyi ideig vártad, remélted, szeretted volna, ha visszajön? 1 hét? 1 hónap? 1 év?
3/4 év, elég csúnya véget ért a kapcsolat, életem első nagy szerelme volt. A poklot jártam meg, teljes depresszióba zuhantam, hónapokig pszichológushoz jártam, minden napos sírógörcsök, idegösszeomlások.
Aztán kezdett kitárulni a világ, ismerkedtem, és szépen lassan túl lettem rajta. Iszonyat szívás, főleg, ha váratlanul történik. Egyénfüggő egyébként szerintem, értelemszerűen az érzékeny lelkű emberek nehezebben gyógyulnak.
2021. jún. 17. 22:55
12/19 anonim válasza:
Életem első szerelme volt nekem is. Fél év után éreztem úgy, hogy lassan túlleszek rajta. De 1 évvel később elég volt egyszer véletlen meglátni, és azt éreztem a szívem a padlóig zuhan tőle. Tudtam, hogy nem vagyok túl rajta. Kellett még fél év, mire tényleg nem mozgatott meg semmit bennem. Mondjuk én ezalatt a másfél év alatt tudatosan dolgoztam azon, hogy tovább lépjek, mert nem akartam leragadni.
2021. jún. 17. 23:27
13/19 anonim válasza:
Volt olyan szakításom, ahol szerelmes voltam mikor elváltunk. Ott sokáig reménykedtem hogy egyszer megkeres.
De olyan is volt egy másik kapcsolatomban, mikor nem szerettem már, de nem viseltem a magányt azért voltam vele. Nem akartam a szakítást itt sem,mert féltem az egyedülléttől.
Nála aztán hamar túlléptem a kapcsolaton.
Így ez helyzetfüggő.
Ha igazán szeret sokáig visszavár, ha társfüggö, vagy fél a magánytól, akkor talál mást és téged könnyebben elfelejt.
2021. jún. 17. 23:58
14/19 Lucaszek96 válasza:
Egy évig
2021. jún. 18. 02:14
15/19 anonim válasza:
1,5 év. Bár még most sem teljesen közömbös de már nem kezdeném ùjra vele. Pontosan az akinek először gondoltam csak szépen játszotta a szerepet még együtt voltunk.
24/N vagyok az ex 33/F és azt kell mondja elég gyerekesen zarta le, azota bujkal elolem.
2021. jún. 18. 06:32
16/19 anonim válasza:
Életem mélypontján voltam a családban történt betegségek és halálesetek miatt, mikor kiderült hogy csak látszólag támogat egy öt éves kapcsolatban. Közölte hogy neki ez sok, szakított velem és elköltözött. Utána még majdnem egy évig kb. havonta hívott hogy találkozzunk, ígymegúgy hiányzom neki, meg a régi otthonunk, én h.lye meg belementem. Semmi nem volt ekkor köztünk, jól éreztük magunkat, mintha mise történt volna. Egyszer még meg is csókolt. Majd nem keresett. Kiderült hogy miután szakított, becsajozott, rögtön terhes lett a nője, és épp a kényszerlagzira készülnek. Hányinger hogy közben velem szórakozott. Engem egy újabb évre taccsra vágott. Így majd két ét volt mire rendbe jöttem annyira, hogy egyáltalán pasira tudjak nézni és a maradék cuccait eltakarítsam a lakásomból, átrendezzem a szobákat. Utána egy év kalandozásba és féktelen szórakozásba kezdtem, jól éreztem magam, de belül nagyon fájt. Végül sikerült kihevernem egy új kapcsolatnak köszönhetően. Összesen majdnem 3 évet pazaroltam el miatta.
2021. jún. 18. 06:49
17/19 anonim válasza:
Másfél éve váltunk, de folyton megy a húzd meg-ereszd meg oda-vissza. A gyerek miatt heti többször látom és kb havi egyszer elborul az agyunk és lefekszünk egymással. Az eszem tudja, hogy nem működik, de a szívem még nagyon húz hozzá.
2021. jún. 18. 07:49
18/19 anonim válasza:
Első komoly, nagyon sok éves kapcsolatban 1 év kb., de nem is azért, mert annyira ragozni akartam volna még a dolgot, inkább hiányzott a megszokás. Csúnya vége lett, miatta. Amikor túlléptem, rögtön felkeresett, de akkor már nem voltam az érzelmeim hatása alatt és tisztán láttam, hogy nem kérek belőle többet.
2021. jún. 18. 11:37
19/19 anonim válasza:
2 hónapja vagyok egyedül 8 év után... A szívem még mindig vissza várja pedig az eszem már rég elengedte és tudatosította, hogy így a legjobb.. Talán már csak a megszokás és az egyedülléttől való félelem ami miatt vissza várom.... Pedig a hátam közepére azok után amiket velem tett az elmúlt 2-3 évben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!