Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mit tennétek, ha az új szerzeményeteknek sehogy sem sikerülne titeket megrépáznia merevedési problémák miatt?
Én kb. 5-öt adtam. Nyilván van aki ilyenkor kompenzál, rendes, stb...(biztos olyan is van, aki szégyenében elmenekül az első kudarc után). Szóval egy rendes embert nem akartam megbántani, annyit dédelgetett, hogy akartam neki még esélyt adni, felszínesnek se akartam tűnni.
Bíztam benne, hogy ez csak a drukk és a stressz. Valószínű az volt, de amikor végre állt neki, és utána mégis megismétlődött, mert mindig volt valami stresszelnivaló, akkor besokalltam.
Megmondom őszintén, lehetséges, hogy ez csak egy emberrel volt így, mert nem lenne kedvem még egyszer ugyanezekhez a körökhöz. Tartok tőle, hogy ha még egyszer lankadt marad a partnerem az első alkalommal, nem fogok tudni esélyt adni neki többé. Semmi kedvem ahhoz, hogy a mentális problémáit rám ragassza. Azért egy ponton túl már felizgulni se tudtam vele, mert előre gyomorgörcsöm volt, hogy vajon most állni fog neki vagy szopikálhatom lankadtan? Nem, nincs nekem erre szükségem. Ami nem megy, azt nem kell erőltetni, nem kötelező szexelni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!